Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Νέα τρομοκρατική επίθεση στο κατάστημά του από το αναρχικό παρακράτος καταγγέλλει υποψήφιος βουλευτής

 
 Νέα επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας δέχτηκε χθες το βράδυ από το αναρχικό παρακράτος το κατάστημα του υποψήφιου βουλευτή Πιερίας της "Ελληνικής Λύσης" Παντελή Τσιακίρη, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, με βανδαλισμούς σε αναρτημένες πινακίδες για την προβολή της υποψηφιότητάς του. Οι επιδρομείς βανδάλισαν...  


  

με μαύρο σπρέι τις πινακίδες και κυρίως το σύνθημα που έγραφε "Να ξανακάνουμε την Ελλάδα ελληνική", ενώ ανέγραψαν το Α των αναρχικών και κόλλησαν και ένα αυτοκόλλητο με απειλητικό μήνυμα και την υπογραφή με λατινικά γράμματα "antifa katerini".
Ο κ. Τσιακίρης, μεταξύ άλλων, καταγγέλλει τα εξής: "Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το κατάστημα μου δέχεται τρομοκρατική επίθεση από το αναρχικό παρακράτος με προφανή στόχο τον εκφοβισμό και την τρομοκράτησή μου, ενώ οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και ασύδοτοι να επιδίδονται σε καταδρομικές επιθέσεις μίσους, βρωμίζοντας την πόλη με ανθελληνικά και απειλητικά συνθήματα εναντίον των Ελλήνων. Ζητώ για μια ακόμη φορά από την αστυνομία να προβεί στην άμεση σύλληψη των δραστών και καλώ όλους τους Έλληνες να μην επιτρέψουμε σε θρασύδειλους ανθέλληνες παρακρατικούς βρυκόλακες που δρουν τη νύχτα υπό την κάλυψη του σκότους και της κουκούλας να συνεχίσουν την τρομοκρατική τους δράση εναντίον του ελληνικού λαού".