Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Τάδε έφη, ΕΦΗ ΜΠΑΣΔΡΑ: «Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών η Πιερία θα είναι πρωταγωνίστρια των εξελίξεων»


Κοσμεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πιερία

Έχοντας μια πανεπιστημιακή και ακαδημαϊκή καριέρα με περγαμηνές και διεθνή ακτινοβολία, αξιέπαινη κομματική δράση, ψηλά στην ιεραρχία του κόμματος, με γνώσεις και πολύχρονη εμπειρία , η κ. ΕΦΗ ΜΠΑΣΔΡΑ, κοσμεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Πιερίας.

Σε συνέντευξή της αναφέρει μεταξύ άλλων για την υποψηφιότητα της: «Η συμμετοχή μου στα κοινά αλλά και η υποψηφιότητά μου στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, είναι συνειδητή επιλογή!

Στόχος η πολιτική αλλαγή στην οικονομία, την κοινωνία, την πορεία της χώρας.






Μια αλλαγή που θα υλοποιήσει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι μια κρίσιμη στιγμή για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Ενωμένοι όλοι μαζί, δυναμικά, παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας για να οδηγήσουμε την Πιερία μας, τη Μακεδονία μας, την Ελλάδα μας στην επόμενη μέρα. Η χώρα χρειάζεται άλμα προς τα εμπρός.

Ενωμένοι οι Έλληνες, μια γροθιά, με νέες ιδέες, όραμα, χωρίς πειραματισμούς και δοκιμές, με σύνεση και συνέπεια, να αλλάξουμε σελίδα. Είναι ώρα ευθύνης. Η ώρα της σωστής επιλογής. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς διχαστικές τακτικές, προχωράμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση, για την Πιερία, για τη Μακεδονία, για την Ελλάδα…»

Σε άλλη πρόσφατη δήλωσή της, η κ. Μπάσδρα υπογράμμισε:

«Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης, με ουσιαστικά χρήσιμες γνώσεις και εμπειρίες, συστρατεύομαι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη διεκδικώντας την ψήφο σας, ώστε να εργαστώ με συνέπεια και αποτελεσματικότητα για την Πιερία, έναν τόπο γεμάτο προοπτικές, από τον οποίο κατάγομαι και λατρεύω. Σε αυτό το ταξίδι σας θέλω όλους πλάι μου ».

Η κ. Μπάσδρα πιστεύει ότι η ανάπτυξη και η ευημερία της χώρας αλλά και ειδικότερα της Πιερίας, μπορεί να στηριχθεί σε μοντέλα ανταγωνιστικής ουσιαστικής ανάπτυξης που έχουν ακολουθήσει άλλες περιοχές της Ευρώπης. Αυτό που χρειάζεται δεν είναι οι καλές προθέσεις αλλά η εμπειρία και η αποφασιστικότητα.

Σημαία είναι το σύνθημα «η Πιερία δυναμικά μπροστά» και δεσμεύεται ότι «την επομένη των εκλογών η Πιερία θα είναι πρωταγωνίστρια των εξελίξεων».

Η υποψηφιότητά της συγκαταλέγεται σύμφωνα με δημοσιεύματα αθηναϊκών ΜΜΕ στα «Ηχηρά ονόματα του Πανεπιστημίου Αθηνών στα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων. Μεταξύ αυτών οι καθηγητές Χριστόδουλος Στεφανάδης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Καμίνης, Γιώργος Γεραπετρίτης και η κ. Έφη Μπάσδρα, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής».

Η συμμετοχή στις επικείμενες εθνικές εκλογές 2019 μελών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση του έργου και της προσφοράς τους.
Παράλληλα, όμως, τιμά και το ΕΚΠΑ, καθώς η παρουσία άξιων και δοκιμασμένων στελεχών του στην εκλογική διαδικασία και πιθανότατα στη Βουλή δείχνει την εμβέλεια των πανεπιστημιακών και του Πανεπιστημίου στην Κοινωνία.


ΕΦΗ ΜΠΑΣΔΡΑ
Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών
Υποψήφια βουλευτής Πιερίας της ΝΔ
Η Πιερία δυναμικά μπροστά