Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Συνάντηση Φ.Μπαραλιάκου με τον Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης


Μία άκρως εποικοδομητική συνάντηση εργασίας είχε με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ.Θ.Καράογλου στη Θεσσαλονίκη ο βουλευτής ΝΔ κ.Φώντας Μπαραλιάκος.

Ο... 

 
 
νέος Υφυπουργός, σε εγκάρδιο κλίμα, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον κ. Μπαραλιάκο για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή κοινοβουλευτική σταδιοδρομία. Ο βουλευτής Πιερίας ανταπέδωσε τα συγχαρητήρια και τις ευχές στον Υφυπουργό για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου.

Στη συζήτηση τέθηκαν ποικίλα θέματα όπως οι επικείμενες οδικές διασυνδέσεις, οι υποδομές απορριμμάτων, η σιδηροδρομική Εγνατία, το φυσικό αέριο, η προώθηση του ΣΔΙΤ για να γίνουν στην Κεντρική Μακεδονία 25 ολοκαίνουρια υπερσύγχρονα σχολεία και η ανάδειξη του brand «Μακεδονία».

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ.Μπαραλιάκος δήλωσε : « Στη σημερινή συνομιλία μου με τον κ.Υφυπουργό η ατζέντα περιελάμβανε ζητήματα του Νομού Πιερίας αλλά και ευρύτερες προσεγγίσεις πάνω στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΝΔ για τη Μακεδονία. Στο διάλογό μας συγκλίναμε στην άποψη πως με στενή συνεργασία, υπευθυνότητα και πολλή δουλειά οι επόμενες μέρες για τον τόπο μας θα είναι καλύτερες»