Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Γιος παπά με έντονη διαταραχή ψυχικής υγείας ο δολοφόνος της Αμερικανίδας Βιολόγου - Είχε αλλοδαπό συνεργό που τον βοήθησε στην απόκρυψη του πτώματος


Ο ΓΠ 27 ετών, καθ’ομολογιαν δράστης δολοφονίας της 60άχρονης Αμερικανίδας Βιολόγου Suzanne Eaton, είναι πατέρας δύο παιδιών και ένας εκ των τριών γιων ιερωμένου. Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει ότι τα τελευταία δυο χρόνια ακολουθεί τη φιλοσοφία των Σαολιν(!) και έχει επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο διαβίωσης στη φύση.

Σύμφωνα με... 




τους Αστυνομικούς η ψυχική υγεία του 27χρονου βρίσκεται σε ανισορροπία ενώ εκδηλώνει διαταραχή. Πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr σημειώνουν ότι και ο δεύτερος αδελφός του δράστη, παρουσιάζει διαταραχή προσωπικότητας και εμφανίσει αντισυμβατική συμπεριφορά.

Πριν από δύο χρόνια ο Γ.Π είχε επισκεφτεί το όρυγμα στο Μάλμε και φέρεται να γνώριζε την περιοχή. Μαζί με το δράστη, έχει προσαχθεί και εξετάζεται αλλοδαπός εργάτης του 27χρονου Γ.Π. και φέρεται από κοινού να ενήργησε στην απόκρυψη του πτώματος της Αμερικανίδας Βιολόγου απορρίπτοντας το πτώμα της στο σημείο όπου και εντοπίσθηκε.

Ίχνη από το αυτοκίνητο του 27χρονου Γ.Π. κατά την αυτοψία εντοπίστηκαν στην περιοχή που είχε μεταφερθεί το πτώμα της 60χρονης Αμερικανίδας. Στο χώρο οι Αστυνομικοί εντόπισαν ένα κομμάτι ύφασμα από το οποίο έχουν λάβει δείγματα και εκτιμούν ότι στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια θα προκύψει DNA των δύο ανδρών που να τους τοποθετεί στη σκηνή εγκλήματος.