Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Δηλαδή η ΕΡΤ μας, διαλάλησε ανά το πανελλήνιο ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα, καθηγητές και φοιτητές, θέλει το τερατώδες άσυλο. Ουδέν ψευδέστερο


Κύριε πρωθυπουργέ,

Ήκουσα σήμερα έκπληκτος και με αγανάκτηση την κρατική ΕΡΤ να διαφημίζει, το συλλαλητήριο των γνωστών, αγνώστων στα προπύλαια, ως «πανσπουδαστικό» εναντίον της κατάργησης του ασύλου.

Δηλαδή... 




η ΕΡΤ μας, διαλάλησε ανά το πανελλήνιο, ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα, Καθηγητές και φοιτητές, θέλει το τερατώδες άσυλο. Ουδέν ψευδέστερο.

Και διερωτήθηκα πώς είναι δυνατόν να επιτρέπει η διοίκηση της ΕΡΤ τη λέξη πανσπουδαστικό για ένα θέμα καρκίνωμα της Ελλάδας Και για ένα θέμα που απεχθάνεται, πλην των γνωστών στρατευμένων «προοδευτικών», όλη η πανεπιστημιακοί κοινότητα.

Κάθε λογικός άνθρωπος επιθυμεί μια ελεύθερη ακομμάτιστη ορθή κρατική τηλεόραση. Και το ορθή είναι δύσκολο.

Και ορθή δεν είναι η κρατική τηλεόραση που διατηρεί τα κομματόσκυλα όλων των κομμάτων για να λένε ότι θέλουν τα κόμματα τους.

Και ορθό πχ ήταν το ραδιόφωνο του Μάνου Χατζηδάκι (ήσασταν μικρός τότε και δεν γνωρίζετε) που τον καθαίρεσε μόλις ανέλαβε ο «δημοκράτης» Ανδρέας των πρασινοφρουρών και των «ψυγείων»

Με την εμπειρία μου 38 ετών υπηρέτησης μου στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (άλλη ενδιαφέρουσα ιστορία άλλου λαϊκισμού του τότε Ανδρέα, όχι του Σημιτικού νεοταξικού) μπορώ να βεβαιώσω, ότι δεν υπάρχει Καθηγητής (μη στρατευμένος σε «προοδευτική» κομματίλα) που να μην επιθυμεί την κάθαρση των ΑΕΙ μας, από τους ναρκέμπρους, από τους κατασκευαστές μολότοφ και

Πιστεύω θα γνωρίζεται ότι το ΕΜΠ Πατησίων ότι νυν, μάλλον όχι νυν αλλά από το 2008 (και πριν).

Ότι έχει μετατραπεί, από τους ποικίλων σκοπών «ασυλιούχους», που ρυπάνουν τα ΑΕΙ μας.

Με ενυπόγραφη καταγγελία Καθηγητή (συνημμένο) σε εργοστάσιο κατασκευής βομβών μολότοφ κτλ

Από το 2008, όταν υπό την περίεργη ανοχή του τότε υπουργού Παυλόπουλου οι γνωστοί άγνωστοι ενισχυμένοι από την διεθνή τρομοκρατία (της ΕΕ;;) κατέκαψαν την Αθήνα.

Με την τότε ΠΑΣΟΚΑ Ευρωβουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη που εκπροσωπούσε το ΠΑΣΟΚ να μας λέει στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ότι «μερικοί πτωχοί κατέβηκαν για να κλέψουν κανένα κομμάτι κρέας να φάνε!!!!»

Σίγουρα γνωρίζετε και ότι το ίδιο γίνεται (μολότοφ, ναρκωτικά κτλ) και σε σχεδόν όλα τα ΑΕΙ της χώρας μας (Αριστοτέλειο κτλ)

Ευριπίδης Μπίλλης
Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ