Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Τι σημαίνει υπηρεσία καθαριότητας;;;;;; (στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ)


Έξωθεν Γυμνάσιου περίστασης Δήμου Κατερίνης 

Από τότε που έκλεισαν τα σχολεία μας και αφού οι αρμόδιοι έκοψαν τα γύρω χόρτα τα εναπόθεσαν στις σακούλες ώστε στο επόμενο στάδιο να γίνει η περισυλλογή... (χόρτα η όχι παραμένουν σκουπίδια πάνω σε δημόσιους χώρους). 
Έχουμε... 



τέλη Αυγούστου (2 μήνες περίπου ;) και σε λίγο ξανά ανοίγουν τα σχολεία. Και οι μαυρες σακουλες 6-7 τον αριθμο ) εκει ακουνητες αμιλητες ..!!!! 
Τι σημαινει υπηρεσιες καθαριοτητασ τελικα .. ο υπευθυνοσ διδει εντολες -προγραματιζει και οι υπολοιποι εργατες, ειτε οδηγοι ειτε το εργατικο δυναμικο καθε οχηματος περισυλλέγει -αδειάζει απο σημεια τους κάδους ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ;;;;;;;;!!!!!



 Έδω και 2 μηνες περναν μαζευουν ξαναπερναν κ.ο.κ. τοσο δυσκολο να ενημερώσουν ΚΑΠΟΙΟΝ ''παιδια στο ταδε σημειο μαυρες σακουλες με χορτα η οτι αλλο πρεπει να μαζευτουν '' σας αρεσει αυτη η εικονα ;;; ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΙΑ ΕΚΕΙ ;;;;;



H αλλη εικονα με χαρτοκιβωτιο μεγαλο εδω και ενα μηνα πανω στο χορταρι στην υπογειοποιηση προς χατζογλου ......δεν περασε απο εκει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να πει ρε παιδια πανω στο ωραιο γκαζον .διπλα στις νεες κατασκευες για τα παιδια μασ στα πατινια που παει ο αλλος να νιωσει λιγο ωραια, υπαρχει κατι που δειχνει ασχημο και πολυ περισσοτερο για τον επισκεπτη που βλεπει αμεσως σε ποια πολη ηρθε .....
Σ.Τ.