Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από τις Καρυές για τη ΜΗ μεταφορά παιδιού στο σχολείο - Δεύτερη μέρα σήμερα από τη σχολική έναρξη και η μικρή μαθήτρια παρέμεινε στο σπίτι της


 
Πατέρας από τις Καρυές διαμαρτύρεται έντονα  για το παιδί του, ένα 11χρονο κορίτσι  που πρέπει να πάει στο ειδικό τμήμα στο δημοτικό σχολείο του Σβορώνου, αλλά ενώ χθες άνοιξαν τα σχολεία, οι αρμόδιοι δεν είχαν μεριμνήσει ακόμα, ώστε...  




  



να διευθετηθεί το θέμα της μεταφοράς του παιδιού, με αποτέλεσμα να το μεταφέρει ο πατέρας, ο οποίος εργάζεται εκείνη την ώρα και θα πρέπει να παρατήσει τη δουλειά του. 

Ο πατέρας επικοινώνησε με το τμήμα μεταφορών και του είπαν ότι δεν έχουν ακόμα λάβει αίτημα μεταφοράς παιδιού από τις Καρυές προς το σχολείο του Σβορώνου από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Πιερίας, ενώ χθες που επικοινώνησε με την πρωτοβάθμια τον ενημέρωσαν ότι μόλις χθες έστειλαν το αίτημα μεταφοράς, δηλαδή τελευταία ώρα και θα χρειαστεί κάποιες μέρες, ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Εν τω μεταξύ σήμερα δεύτερη μέρα από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η μαθήτρια δεν μπόρεσε να πάει στο σχολείο, αφού ο πατέρας βρίσκεται από τα χαράματα για εργασίες στο χωράφι.