Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

10.000.000 ευρώ θα δώσει το πολεμικό ναυτικό για να  αγοράσει οικίσκους για «μετανάστες»!


Σε ανύποπτο χρόνο ο υπουργός Εθνικής Αμύνης είχε πει στα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων ότι: «Εγώ δεν σας έχω για πόλεμο». Πράγματι το εννοούσε διότι προέκυψαν άλλες δραστηριότητες πιο επείγουσες από την προστασία της πατρίδας. Η φροντίδα για την καλοπέραση των «μεταναστών». Έτσι ο διοικητής της...


 «206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών» υπέγραψε μια σειρά από αποφάσεις βάσει των οποίων δίνεται άδεια, με απευθείας ανάθεση, για οικοδομικές εργασίες και για την προμήθεια υλικού και εξοπλισμού για την ανακαίνιση 3 κτηρίων σε Πειραιά και Αθήνα. 
Αυτά ανήκουν στην Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και θα διατεθούν για να «φιλοξενήσουν» «μετανάστες», ανήλικους λένε αλλά ποιος μπορεί να είναι σίγουρος με την κυβέρνηση, ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ τέτοιο πράγμα. Τα κτήρια βρίσκονται στην οδό Θουκυδίδου στον Πειραιά, στην οδό Κρέμου στην Καλλιθέα και στην Μιχαήλ Βόδα στην Αθήνα. Την ανακαίνισή τους είχε αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με κοινή υπουργική απόφαση από το 2017, από την εποχή του «πατριώτη» Καμμένου δηλαδή. Η απόφαση παρέμεινε, άγνωστο για ποιους λόγους ανενεργή, και ήρθε τώρα η ΝΔ να την ενεργοποιήσει αποδεικνύοντάς μας ότι, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκτός από μικροδιαφορές είναι, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Το αξιοπερίεργο είναι ότι οι απευθείας αναθέσεις απαγορεύονται και από τον ελληνικό Νόμο και από την Ε.Ε. φαίνεται όμως ότι βιάζονται τόσο πολύ να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της Ελλάδος που το ξεπέρασαν. Φυσικά δεν μπορούσε να μείνει πίσω το Πολεμικό Ναυτικό. Αποφασίστηκε η προμήθεια 800 κοντέινερς έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ, που προορίζονται για χρήση σε δομές φιλοξενίας «προσφύγων/μεταναστών». 
Με απόφαση του υπαρχηγού ΓΕΝ υποναύαρχου Γεωργίου Καμπουράκη ανακηρύχτηκε προσωρινός ανάδοχος του έργου και η προμήθεια εισέρχεται στην τελική της φάση. Και όλα αυτά την ώρα που «σπάνε» την ΕΣΣΟ στα δύο γιατί υπάρχουν ελλείψεις σε ιματισμό και συσσίτιο στον Στρατό ξηράς σύμφωνα και με τον ίδιο τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Παναγιωτόπουλο. Αλλά τα χρήματα τα δίνουμε για «μετανάστες» και όχι για να θωρακίσουμε την άμυνά μας.

elkosmos.gr