Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Βράβευση της Διευθύντριας του Γυμνασίου Μακρυγιάλου Ευαγγελίας Κανάλη για τη διεθνώς αναγνωρισμένη διάκρισή της σε θέματα Εκπαιδευτικής Καινοτομίας


Την Ευαγγελία Κανάλη, Φιλόλογο και Διευθύντρια του Γυμνασίου Μακρυγιάλου βράβευσε για τη διεθνώς αναγνωρισμένη διάκρισή της σε θέματα σχετικά με την Εκπαιδευτική Καινοτομία, η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Ε.Ε.Π.Ε.Κ. στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 5ου Διεθνούς της Συνεδρίου στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2019 στη Λάρισα.

Το βραβείο Διακεκριμένου Μέλους της ΕΕΠΕΚ επιδόθηκε τιμητικά στην κ. Ευαγγελία Κανάλη για... 




την Εκπαιδευτική της Καινοτομία με τίτλο "Συνέδριο Μαθητικής Δημοσιογραφίας" που βραβεύτηκε επίσης από το Συμβούλιο της Ευρώπης, αλλά και για την Εκπαιδευτική της Καινοτομία με τίτλο "Αγώνες Γλώσσας και Ορθογραφίας- Χρίστος Τσολάκης" που έγινε θεσμός όχι μόνο για την Πιερία, αλλά και για νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για πρωτοβουλίες της φιλολόγου που παρουσιάστηκαν στα Διεθνή Συνέδρια της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας και υλοποιήθηκαν με τη συνδρομή της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Πιερίας.