Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Τιμούν το Πολυτεχνείο όσοι σέβονται τη Δημοκρατία


Γράφει ο Σπύρος Κουλκουδίνας
Φαρμακοποιός MSc -Πολιτευτής Ν.Δ.

Εκείνοι που αποφάσισαν πως η απόδοση τιμής στην επέτειο του Πολυτεχνείου είναι έννοια συνυφασμένη με τη λεηλασία, τις καταστροφές σε ελληνικά πανεπιστήμια και στις περιουσίες των πολιτών, δεν σκέφτηκαν ούτε καν προσπάθησαν να σκεφτούν πως ουσιαστικά είναι αυτοί οι ίδιοι που τραυματίζουν τη Δημοκρατία.

Κατάφεραν... 





σε μεγάλο μάλιστα βαθμό να αποδώσουν στην ημέρα χαρακτηριστικά που προκαλούν την οργή, τη θλίψη και το θυμό των πολιτών, γιατί την έχουν ταυτίσει με μια ημέρα βίας και αυθαιρεσίας, καταστροφών, βαρβαρότητας, και λεηλασίας ξένων περιουσιών.

Με ξεπερασμένες αριστερές ιδεοληψίες έχουν ως σημαία τους την κουκούλα και την αναρχία και κρυμμένοι πίσω από αυτά ξεσαλώνουν και πρωτοστατούν σε έκτροπα που πληγώνουν την ίδια τη Δημοκρατία.

Η ελληνική σημαία δεν σημαίνει τίποτα για εκείνους που την καίνε στους δρόμους των επεισοδίωνκαι φυσικά δεν τη θεωρούν αξιόποινη πράξη αλλά πράξη ηρωική στα στενά και μικρά μυαλά τους.

Επίσης, τίποτα δεν σημαίνει μια μολότοφ στα χέρια αναρχικών κατά τα λεγόμενα βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Όλοι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τη Δημοκρατία και δεν έχουν κανένα δικαίωμα στο όνομά της να την τραυματίζουν προτάσσοντας τα κομματικά τους λάβαρα.

Κι αν πρέπει να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αυτό είναι πως μέριμνα κάθε ευνομούμενης πολιτείας είναι να αποτρέψει εκείνους που θέλουν να μετατρέψουν τα πανεπιστήμια σε γιάφκες και τους «μπαχαλάκηδες» σε σύγχρονους ήρωες.

Σήμερα η ελληνική κοινωνία και οι νέοι ελπίζουν σε μια νέα αρχή. Κι όταν σε όλες τις πολιτισμένες και σύγχρονες χώρες τα πανεπιστημιακά ιδρύματα επενδύουν στην καινοτομία και την τεχνολογία, εμείς δεν μπορεί να γινόμαστε θεατές και έρμαια όσων έχουν ως μοναδικό στόχο να ανακόψουν την πορεία μας.

Τιμούν το Πολυτεχνείο όσοι σέβονται τη Δημοκρατία και όχι όσοι την υπονομεύουν στήνοντας οδοφράγματα, καταστρέφοντας ξένες περιουσίες και πανεπιστήμια.

Η Ν.Δ. πήρε ξεκάθαρη εντολή να τελειώσει με όλα αυτά, να αποδώσει τα πανεπιστήμια στους φοιτητές και τις πόλεις ασφαλείς στους πολίτες. Μια μειοψηφία δεν θα σταθεί εμπόδιο.