Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Φως στο μυστηριώδη θάνατο του 30χρονου στο Ζεφύρι - Το DNA προδίδει τον δράστη - ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονιστικό ήταν το «Τούνελ» της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου με αποκαλύψεις – «φωτιά» σε μια υπόθεση που απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη.

Ο μυστηριώδης θάνατος του 30χρονου στη «φωλιά των λύκων» στο Ζεφύρι, φωτίζεται με τα ευρήματα που εντόπισε η τραγική μητέρα του. Η έρευνα... 



της «έβαλε τα γυαλιά» σε αυτήν της ΕΛ.ΑΣ. που ήταν ανύπαρκτη.

Στα πειστήρια που η ίδια βρήκε στο πτώμα του μονάκριβου παιδιού της, υπήρχαν στοιχεία που ήρθαν στο φως προκαλώντας ανατριχίλα.

Ο Γιώργος Λυγερός 30 χρόνων, είναι σαν να «έδειξε» τους δράστες που τον έστειλαν στο θάνατο εκείνο το μοιραίο απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου.

Οι λεπτομέρειες που σοκάρουν, βρέθηκαν στα επιστημονικά εργαστήρια που απευθύνθηκε η μητέρα του με τη βοήθεια του «Τούνελ».

Ο Δρ. Γιώργος Φιτσιάλος εξέτασε τα ρούχα και τα παπούτσια του θύματος, πάνω στα οποία βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αίματος. Σύμφωνα με τον γενετιστή, το DNA ανήκει σε δυο διαφορετικούς άνδρες. Ο ένας το ίδιο το θύμα και ο άλλος μπορεί να εντοπιστεί από το γενετικό του υλικό.

«Το σίγουρο είναι ότι το θύμα πήρε μέρος σε αιματηρή συμπλοκή, γιατί μιλάμε για μεγάλη ποσότητα αίματος που πότισε τα ρούχα του…», ανέφερε ο κ. Φιτσιάλος.

«Η εικόνα που είδαμε δείχνει ότι ο Γιώργος πρέπει να βασανίστηκε πριν και να σύρθηκε σε χώρο με στάχτες. Στα ρούχα του υπήρχαν και ίχνη από κάψιμο. Μπορεί να βρούμε και τρίτο DNA στην μπλούζα του, γι’ αυτό συνεχίζουμε την έρευνα.»

Η ετεροθαλής αδελφή του Λυγερού σε σύνδεση από το νησί όπου μένει, απηύθυνε έκκληση σε κάποιον ευαίσθητο εισαγγελέα να βοηθήσει την οικογένεια να βρει την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Η μητέρα του που βρισκόταν στο στούντιο, άκουσε τις εξελίξεις σοκαρισμένη. Η ίδια νιώθει ότι ο αγώνας της δικαιώνεται και ότι οι δράστες θα εντοπιστούν.




anikolouli