Συστατικά
250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
220 γρ. ζάχαρη άχνη
4 αυγά (200 γρ.) θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
220 γρ. ζάχαρη άχνη
4 αυγά (200 γρ.) θερμοκρασία δωματίου
2 κουταλάκια. μαχλέπι
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2-3 βανίλιες ή 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. γάλα -1 κουταλιά κονιάκ
350-400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
1φακελάκι μπέικιν πάουντερ
60 γρ. ψημένα και αλεσμένα αμύγδαλα
ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2-3 βανίλιες ή 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. γάλα -1 κουταλιά κονιάκ
350-400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
1φακελάκι μπέικιν πάουντερ
60 γρ. ψημένα και αλεσμένα αμύγδαλα
ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: