Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ τ. ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΤΡΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ «ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ» ΣΤΟ Κ.Η.Φ.Α.Α.


Την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών (Κ.Η.Φ.Α.Α.) το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του παλαιού Γ.Ν.Κ. και παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με εμπειρία ετών στις ανοϊκές διαταραχές και σε προβλήματα μνήμης, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του.

Πριν...



την έναρξη της εκδήλωσης, το μήνυμα αγάπης του νεογέννητου Θεανθρώπου και ευχές για καλές γιορτές, απηύθυνε η Προϊσταμένη-Επιστημονικά Υπεύθυνη κ. Πετρίδου Χριστίνα. Τη γιορτή πλαισίωσε η χορωδία του Συλλόγου Φίλων του Ψ.Ν.Π.Ο. «Αλκυονίδα», (συνοδεία αρμόνιου, από τον Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου και μαέστρο, κ. Ναβροζίδη Χαράλαμπο) όπου έψαλλε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια, παρουσίασε και η χορωδία των μελών του Κ.Η.Φ.Α.Α., βγάζοντάς μας από την καθημερινότητα και αλλάζοντας την ψυχική μας διάθεση. Τέλος, μέλη του Κ.Η.Φ.Α.Α. απήγγειλαν Χριστουγεννιάτικα ποιήματα.




Στη συνέχεια η πρόεδρος της «Αλκυονίδας», κ. Νταβασίλη Παναγιώτα δώρισε στο Κ.Η.Φ.Α.Α., μία καφετιέρα κι ακολούθησε κέρασμα με διάφορα εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ.