Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Πως μπορείς να φας το ψάρι αν το έκαψες στο ψήσιμο - Ένα ατύχημα στην κουζίνα δεν σημαίνει δα και καταστροφή του πιάτου

 
Κι εκεί που ετοιμάζεσαι να απολαύσεις το λαχταριστό λαβράκι στον φούρνο ή τα κάρβουνα, διαπιστώνεις ότι παραψήθηκε.

Τι... 

 
 
 
 
 
 
παραψήθηκε δηλαδή που τσουρουφλίστηκε. Και πλέον είναι μέσα στη μαυρίλα για να σερβιριστεί και να φαγωθεί.

Μόνο που ακόμα και αυτό το ψάρι σώζεται. Όπως μας συμβουλεύει ο γνωστός βρετανός σεφ Pierre Needham, το καμένο ψάρι μπορεί να φαγωθεί με μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Ο μαϊντανός θα εξουδετερώσει τη γεύση του καμένου, τηρώντας μια σχετική ισορροπία στον ουρανίσκο…