Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Η βασιλόπιτα των Εφέδρων Αξιωματικών


Tην περασμένη Κυριακή 26 Ιανουαρίου έγινε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Πιερίας. Εκτός από πλήθος εφέδρων Αξιωματικών την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι... 

βουλευτές Πιερίας Μπέτυ Σκούφα και Σάββας Χιονίδης, ο Διοικητής της 24ης ΤΘ Ταξίαρχος κ Δημητρέλος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου κατερίνης κ Μπεϊνάς, ο πρόεδρος της Ενωσης Αφυπηρετησάντων Αστυνομικών κ Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος των Μικρασσιατών κ Μπογιατζής, ο πρόεδρος των Ολυμπίων εν Δίω Θανάσης Μπίντας, ο πρόεδρος της χορωδίας Λιτοχώρου στρατηγός ε.α.Παν.Χρυσικός, ο πρόεδρος των εν ενεργεία στρατιωτικών κ.Μαυρίδης, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πιερίας Χρήστος Αντωνίου, ο καθηγητής της Αν.Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Παν. Τζουμέρκας, οι γιατροί Θωμαϊδης και Φουνδούκας, ο πολιτευτής Δημήτρης Μπέης, οπρόεδρος των ραδιοερασιτεχνών Πιερίας κ. Σαραηλίδης, ο Μπάμπης Ζαπουνίδης, ο πρώην Διευθυντής ΙΕΚ και συγγραφέας κ. Καλπακτσόγλου ο οποίος και πρόσφερε ως δώρο στον Σύνδεσμο ένα αντίτυπο του βιβλίου του. 
Μήνυμα χαιρετισμού στην εκδήλωση έστειλε η Αντιπεριφερειάρχης κ Μαυρίδου Την εκδήλωση ευλόγησε εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους Κατερίνης κ Πλαταμώνος κκ Γεωργίου. Το φλουρί κέρδισε ο Δημήτρης Μπέης.