Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Στηρίζουμε και ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ την αθλήτρια του Αρχέλαου Κατερίνης Άννα Χατζηπουργάνη ως καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια της κατηγορίας Κ18


Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε θα βραβευθούν από τον ΣΕΓΑΣ, στην καθιερωμένη γιορτή της ομοσπονδίας την Πέμπτη (27/2) στις 18.30 στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η αθλήτρια του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗ θα βραβευτεί, για τις επιδόσεις της την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, σε ηλικία μόλις 16 ετών, είναι υποψήφια καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια της κατηγορίας Κ18. Στη... 

 
 
 
 
διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί και το βραβείο κοινού, το οποίο θα προκύψει από την ψηφοφορία που θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενο Παρασκευή (21/2).

ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ στην ψηφοφορία της σελίδας του ΣΕΓΑΣ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.segas.gr/index.php/best-athlete

Σε κάθε της αγώνα κατάφερε να βελτιώνει τους χρόνους της και να ξεπερνά τον εαυτό της. Στη διάρκεια της σεζόν πέτυχε τρεις φορές πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας της με αποκορύφωμα το 59.89 στο Μπακού, επίδοση που της έδωσε την τέταρτη θέση στη διοργάνωση. Η νεαρή ήταν μέλος της ομάδας 4Χ100Χ200Χ300Χ400 που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας."