Το κρέας για να γίνει λαχταριστό και νόστιμο θέλει υπομονή όταν μπαίνει στον φούρνο.
Θέλει όμως και τα μικρά μυστικά του, αυτά που μόνο η εμπειρία όσων ασχολούνται με το «σπορ» μπορεί να αποκαλύψει.
Κι...
ένα τέτοιο μοιράζεται μαζί μας η νεοϋορκέζα σεφ και δασκάλα μαγειρικής Sydney Willcox.
«Φροντίστε να περιστρέψετε το ταψί στον φούρνο. Όλοι οι φούρνοι έχουν καυτά σημεία, περιστρέψτε λοιπόν το ταψί κατά τα μέσα του χρόνου ψησίματος για να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο κρέας».
Αν μάλιστα έχουμε πάνω από ένα σκεύος στον φούρνο, προτείνει να αλλάζουμε ακόμα και θέση στις σχάρες…