Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΕΤΣΙ ΝΙΚΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ: "ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ" Η ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 
Μεγάλη νίκη του αγώνα των κατοίκων της Περίστασης αποτελεί η  χθεσινή απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από οροφή σπιτιού  σε κατοικημένη περιοχή κοντά στο δημοτικό σχολείο του χωριού. 
Ο αγώνας των κατοίκων με την στήριξη της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ και της γνωστής δικηγόρου των Αθηνών Γιάννας Παναγοπούλου είχε φέρει αρχικά πριν λίγους μήνες την πρώτη νίκη με απόφαση του δικαστηρίου Κατερίνης να αναστείλει την λειτουργία της επίμαχης κεραίας...  










μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και έτσι χθες ήρθε η τελική απομάκρυνση της από την κατοικημένη περιοχή, όπου την εγκατέστησε γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας, προκαλώντας την έντονη οργή και τις δυναμικές κινητοποιήσεις των κατοίκων. 
Ο ανυποχώρητος αγώνας των κατοίκων, η στήριξη της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ και η συμπαράσταση της δικηγόρου Γιάννας Παναγοπούλου επέφερε και την τελική απομάκρυνση της κεραίας, προκειμένου οι αγωνιζόμενοι κάτοικοι να προστατέψουν την υγεία των παιδιών τους και γενικότερα του λαού της Περίστασης από την ηλεκτρομανητική ενέργεια που παράγει η κεραία κινητής τηλεφωνίας.  
 Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων, στηρίζοντας τον αγώνα τους, χαιρετίζει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τη νίκη του λαού της Περίστασης.