Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Συνεργασία Manchester United με τη Maui Jim. Η ενημέρωση σας από τα Οπτικά Ανδρεάδη


Η Manchester United ανακοινώνει πριν λίγες μέρες τη συνεργασία με την εταιρίων γυαλιών ηλίου... 

 
 
 
 
 
 
 
Maui Jim με έδρα τη Χαβάι.

Η Maui Jim είναι γνωστή για την ανώτερη τεχνολογία φακών. Θα προμηθεύσει την πρώτη ομάδα, την ακαδημία και τις γυναικείες ομάδες της Manchester United με γυαλιά ηλίου αλλά και οράσεως. Στα σχέδιά τους υπάρχει και η δημιουργία μια συλλογή σχεδιασμένοι για τους φίλους της Manchester United στο κοντινό μέλλον.
 
 


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίτσαρντ Άρνολντ, σχολιάζει: «Η Maui Jim είναι μια από τους μεγαλύτερους και πιο καινοτόμους παραγωγούς γυαλιών ηλίου στον κόσμο. Χαίρομαι που θα ενταχθούν στην οικογένεια των Ηνωμένων Πολιτειών και θα δημιουργήσουν μια σειρά αποκλειστικών ειδών γυαλιών ειδικά για τους οπαδούς μας. Η συνεργασία μας μαζί τους αποδεικνύει την ικανότητα της λέσχης να προσελκύει τις κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως ».
 


Ο επικεφαλής του Global Marketing της Maui Jim, Jay Black, σχολιάζει: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Maui Jim ‘Ohana (Χαβάη για οικογένεια). Για εμάς, είναι τιμή να συνεργαζόμαστε με μία από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές ομάδες στον κόσμο, στο πιο δημοφιλές άθλημα του κόσμου.
 
 


"Αυτή η συνεργασία μας δίνει την ευκαιρία να εξαπλωθεί το "Aloha Spirit” μας και να γνωστοποιήσουμε τη σημασία της χρήσης υψηλής ποιότητας γυαλιών.“
Η Maui Jim, που ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια στη Χαβάη και αναγνωρίζεται για την κορυφαία τεχνολογία φακού PolarizedPlus2®. Φέτος η εταιρία ξεκίνησε και με γυαλιά οράσεως.

πηγη:lenshop.gr