Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Τα έβαλαν και με τον Καραϊσκάκη οι αποδομητές του «Ελλάδα 2021»!


   
Ξαναχτύπησαν οι φωστήρες της επιτροπής «Ελλάδα 2021». Στο στόχαστρο του φιλελεύθερου εθνομηδενισμού αυτή τη φορά μπήκε ο Γεώργιος Καραϊσκάκης του οποίου την μνήμη θέλησαν να αμαυρώσουν.

Το...



βράδυ της Κυριακής αναρτήθηκε ένα άρθρο στη σελίδα της Επιτροπής που υπέγραφε ξανά ο Αριστείδης Χατζής (γνωστός από προηγούμενο άρθρο του) με περιεχόμενο την ερωτική ζωή του Γεώργιου Καραϊσκάκη.

 Το άρθρο του Αριστείδη Χατζή που δημοσιευόταν στη σελίδα της επιτροπής προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από συναδέλφους του επιστήμονες που σχολίασαν επικριτικά τόσο το ύφος του όσο και την ουσία του.

Η επιτροπή αναγκάστηκε να κατεβάσει το άρθρο και στη συνέχεια με tweet από τον επίσημο λογαριασμό Greece 2021 αποποιήθηκε τις ευθύνες της, λέγοντας ότι δεν το ανέβασαν ποτέ κι επομένως «οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα είναι άκυρη».

Για κακή τους τύχη, οι αναγνώστες είχαν προλάβει να βγάλουν screenshot την ανάρτηση. Στο άρθρο με προχειρότητα και χυδαιότητα επιχειρείται να παρουσιαστεί ο ήρωας σαν ακόλαστος και μισογύνης, ενώ δεν λείπει και μια ψυχανάλυση του καναπέ που αφορά την σχέση με την μητέρα του.

elkosmos.gr