Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

ΑΦΟΥ Η ΠΙΕΡΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 1% ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ;

 
  Με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει με τις έντονες αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν ενάντια στην εγκατάσταση μεταναστών στην Παραλία Κατερίνης, καθώς και της επικείμενης σύσκεψης την Κυριακή στο Επιμελητήριο Πιερίας για το επίμαχο θέμα, σωστό...  

 
 
 
θα ήταν να τοποθετηθούν ανοιχτά όλοι οι αιρετοί για να δούμε τις ξεκάθαρες θέσεις του καθενός και να μην μας κοροϊδεύουν, αλλά και ούτε να προσπαθούν να υπεκφύγουν από τις ευθύνες που φέρουν. Ψηφίστηκαν υποτίθεται για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του λαού της Πιερίας, ο οποίος πρέπει να ερωτάται πρώτα αυτός και να αποφασίζει ο ίδιος, και όχι να αποφασίζουν κάποιοι ερήμην του λαού  για ζωτικά θέματα που αφορούν την επιβίωση του για το επίπεδο διαβίωσης του και την ποιότητα ζωής του.
Το γεγονός ότι η Πιερία ξεπέρασε το 1% που της αναλογεί σε μετανάστες, αποτελεί πρόκληση για τον πιερικό λαό να έρθουν και άλλοι, όχι μόνο στην Παραλία, αλλά και οπουδήποτε άλλου στην Πιερία. 
Το ζήτημα είναι να φύγουν κι αυτοί που ήδη βρίσκονται εδώ και όχι να επιχειρείται εποικισμός και αλλοίωση πληθυσμού με μουσουλμανικούς πληθυσμούς τη στιγμή που ο πιερικός κόσμος βιώνει βαθιά οικονομική κρίση εδώ και χρόνια και η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. 

Β.Γ.