Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Δημοσκόπηση: Το 53% των Ελλήνων πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο ως βιολογικό όπλο


     
  Το παρασκήνιο και τι συμβαίνει πίσω από την επίσημη εκδοχή των «γεγονότων» που παραθέτουν τα ΜΜΕ φαίνεται πως ερευνά ο μέσος Έλληνας, σε σχέση με τον κορωνοϊό, καθώς τα ευρήματα από δημοσκόπηση συνηγορούν σε αυτό.

Πιο...  



συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα «Καθημερινή», το 63% των ερωτηθέντων απάντησε πως θεωρεί ότι ο κορωνοϊός είναι δημιούργημα εργαστηρίου, ενώ το 33% πιστεύει ότι δημιουργήθηκε για να επιβληθεί παγκόσμιος αναγκαστικός εμβολιασμός.

Ειδικότερα, στο ερώτημα εάν ο νέος κορωνοϊός δημιουργήθηκε τυχαία στη φύση ή είναι ανθρώπινο δημιούργημα, το 30% απαντά ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα με κάποιο σκοπό (πχ πείραμα), το 23% ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα κατά λάθος (πχ ατύχημα σε εργαστήριο), ενώ μόλις το 37% ότι δημιουργήθηκε τυχαία στη φύση, ενώ δεν ξέρω/δεν απαντώ απάντησε το 11% των ερωτηθέντων.

Ταυτόχρονα το 33% πιστεύει ότι εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες όπως για παράδειγμα αυτή του παγκόσμιου εμβολιασμού.

Η έρευνα αποτυπώνει και τη διάχυτη ανησυχία των πολιτών για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας.

Το 32% δηλώνει ότι ανησυχεί για την οικονομική του κατάσταση, το 23% για τον κορωνοϊό και την υγεία του, αλλά οι περισσότεροι, το 42% δήλωσαν ότι ανησυχούν και για τα δυο παραπάνω.