Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

κ. δήμαρχε να μην μεταφερθεί στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο το Μουσικό Σχολείο - Όσοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης προσχώρησαν ή σκοπεύουν να προσχωρήσουν στον Κουκοδήμο να παραιτηθούν

 
   Ο κόσμος και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Κατερίνης περιμένουν πως και πως να ολοκληρωθεί κάποτε το πολιτιστικό κέντρο δίπλα στα ΚΤΕΛ και μαθαίνουμε όμως ότι... 


ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος σκοπεύει να μεταφέρει εκεί το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, όπως δήλωσε προσφάτως και σε συνέντευξη του σε διαδικτυακό μέσο.
Θεωρούμε λάθος κάτι τέτοιο και τον καλούμε να το πάρει πίσω, ενώ καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να αντιδράσουν σε μια τέτοια απόφαση.
Αλήθεια υπάρχουν σύμβουλοι που κάνουν αντιπολίτευση από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης; Ένας έχει ήδη προσχωρήσει και μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται ακόμα ένας να προσχωρήσει. Άμα ήταν να τους ψήφιζε ο κόσμος να πάνε στον Κουκοδήμο θα το είχε κάνει εξαρχής και θα ψήφιζε κατευθείαν τον Κουκοδήμο και όχι αυτούς. Κάτι τέτοια βλέπουν οι πολίτες και αηδιάζουν. Λοιπόν ας σηκωθούν να παραιτηθούν και να πάνε στα σπίτια τους, για να αναλάβουν οι πρώτοι επιλαχόντες.

Κ.Τ.
Κατερίνη