Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΝΤΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ! ΦΩΤΟ

 
   

    Ένα απίστευτο συμβάν τρόμου έζησε ένα ζευγάρι στην Κονταριώτισσα Πιερίας, όταν περίπου στις 2 η ώρα πρωινή, τη στιγμή που κοιμούνταν, ένας κεραυνός... 




που προκάλεσε τρομακτικό θόρυβο, λες και έπεσε βόμβα, ο εκκωφαντικός του ήχος τράνταξε όλο το χωριό, σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους, τρύπησε την οροφή του σπιτιού τους και έπεσε στην κρεβατοκάμαρα του έντρομου ζευγαριού που γλίτωσε από θαύμα τα χειρότερα.
Το αντρόγυνο δήλωσε στη "ΛΕΥΤΕΡΙΑ" ότι ένιωθαν ένα έντονο μούδιασμα για μια ώρα περίπου μετά το χτύπημα του κεραυνού. 
Ο κεραυνός χτύπησε πάνω στην κεραία της τηλεόρασης και από εκεί τρύπησε το τσιμέντο και εισέβαλε στην κρεβατοκάμαρα μέσω του σωλήνα χωρίς παραδόξως να υποστούν καταστροφή τα κεραμίδια.

 ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΕΗ

Οι άνθρωποι τηλεφώνησαν στη ΔΕΗ σήμερα το πρωί και ενημέρωσαν τους αρμόδιους ότι το σπίτι τους επλήγη από κεραυνό και έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά μετά από τόσες ώρες η ΔΕΗ δεν είχε μεταβεί ακόμα στο κεραυνόπληκτο σπίτι, με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία στους ιδιοκτήτες της οικίας, για το εάν θα έχουν ηλεκτρικό ρεύμα απόψε. 
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι κάποιος από τη ΔΕΗ τούς τηλεφώνησε για να τους ρωτήσει, αν έχει έρθει το ρεύμα... 
Πώς δηλαδή να έρθει το ρεύμα, αφού η ΔΕΗ ακόμα δεν φάνηκε;
Ας σημειωθεί πως στην Κονταριώτισσα πρέπει να έπεσαν ακόμα δύο κεραυνοί χθες το βράδυ σε άλλα σημεία του χωριού, ενώ η περιοχή έχει υποστεί και στο παρελθόν κεραυνική δραστηριότητα.