Ο κιμάς είναι ένα προϊόν που καταναλώνεται ευρέως και τρώγεται και μαγειρεύεται εύκολα, ωστόσο η διαδικασία απόψυξής του μπορεί...
να πάρει χρόνο που δεν έχουμε στη διάθεσή μας.
Υπάρχει, όμως, ένα πανεύκολο κόλπο, ούτως ώστε να μη χρειάζεται αρκετή ώρα για το ξεπάγωμά του, ενώ παράλληλα μπορεί να εξοικονομήσει και χώρο στην κατάψυξη. Αυτό που θα χρειαστείτε, πέραν βέβαια του κιμά, είναι μία πλαστική σακούλα τροφίμων που να μπορεί να κλείνει αεροστεγώς, για να αποθηκευτεί το κρέας μέσα σε αυτήν.
Μόλις βάλετε μέσα τον κιμά και πριν κλείσετε τη σακούλα, αρχίστε να πιέζετε το κρέας, ούτως ώστε να απλωθεί σε όλον το χώρο της σακούλας. Έτσι, ο κιμάς θα παγώσει άμεσα, ενώ ανάλογα θα είναι και τα αποτελέσματα όταν θα θελήσετε να τον ξεπαγώσετε.