Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ο λαός δεν τρώει άλλο κουτόχορτο κύριοι


    
Είδα την πρόσφατη ανακοίνωση σας κ. Κατανά όπου προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα για την απόφαση των δημοτικών πάρκινγκ για να διαχειριστούν το θέμα όλων...   
 


αυτών των λαθρομεταναστών, βαφτισθέντων "προσφύγων" και ότι άλλο οι ίδιοι δηλώσουν, το οποίο μέχρι τώρα διαχειριζότανε η ΜΚΟ της Ευαγγελικής Εκκλησίας που χωρίς ποτέ να ρωτήσει την τοπική κοινωνία, αν τους θέλει όλους αυτούς τους λαθροεισβολείς εδώ, τους φέρνανε νύχτα και τους μπάζανε στα διαμερίσματα με τα επιδόματα τους, τα ενοίκια τους, τα φαγιά τους και τα πάντα τους πληρωμένα και ήταν και είναι όλοι τους όλη τη μέρα αραχτοί. Πόσο προκλητικά και αντιδημοκρατικά είναι όλα αυτά όταν πολλοί Έλληνες είναι άνεργοι και άλλοι δεν μπορούν ζήσουν τις οικογένειές τους και δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι, το ρεύμα και το νερό.
Γνωρίζουμε όλοι ότι την εποχή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με δήμαρχο τον Χιονίδη, του οποίου ήσασταν δημοτικός σύμβουλος, άνοιξε η πόρτα για αυτή την μουσουλμανική "εισβολή" των αλλοδαπών και τώρα συνεχίζετε εσείς η νέα διοίκηση του δήμου στον ίδιο βηματισμό και ακόμα παραπέρα.
Σε ένα σημείο δηλώνετε στην απάντηση σας στον κ. Αναστασιάδη ότι βάζετε πλάτη στην κυβέρνηση, αλλά να ξέρετε όμως ότι ο λαός της Κατερίνης, ο λαός της Πιερίας, όλοι οι Έλληνες σάς έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη όλους εσάς που το παίζετε τάχα "πονόψυχοι" με τους "μετανάστες" εκεί στον δήμο.
 Οι διοικητές των hot spot αν δεν κάνω λάθος παίρνουν μισθό 3.000 ευρώ το μήνα κ. Κατανά, δημοτικέ σύμβουλε του Κουκοδήμου, πρώην δημοτικέ σύμβουλε του Χιονίδη και νυν διοικητή του hot spot της Κάτω Μηλιάς. Άρα, το οικονομικό σας συμφέρον είναι με τους λαθρομετανάστες να είναι εδώ, για να είστε και εσείς διοικητής του hot spot, σε αντίθεση με το δικό μας λαϊκό συμφέρον που είναι να φύγουν από εδώ και να πάνε από εκεί που ήρθαν. Το πολιτικό κατεστημένο των κομμάτων του συστήματος έδιωξε με την πολιτική του 600.000 νέους Έλληνες στο εξωτερικό. Χτύπησε τις πολύτεκνες οικογένειες από τις οποίες έκοψε κάθε επίδομα και εδώ και χρόνια αφήνει να μπουκάρουν στην χώρα μας αλλοδαποί λαθρομετανάστες και δη μουσουλμάνοι από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, οι οποίοι κάνουν πολλά παιδιά και κινδυνεύει η πατρίδα μας να κατακτηθεί εν καιρώ ειρήνης.
Ο λαός δεν τρώει άλλο κουτόχορτο κύριοι, αν νομίζετε ότι μπορείτε να τον κοροϊδέψετε για πολύ ακόμα και να κινείστε με τέτοιο προκλητικό τρόπο σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του και το επίπεδο διαβίωσης του, τον πολιτισμό του, την θρησκεία του, το μέλλον των παιδιών του και την ιστορία του χωρίς να ζητάτε την έγκριση του, είστε πολύ γελασμένοι και εσείς και οι προηγούμενοι. 
Χύθηκε πολύ αίμα κ. Κατανά από τους ηρωικούς προγόνους μας, και εσείς όλοι οι υπόλοιποι που βρίσκεστε στην ίδια γραμμή στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα ακούστε το καλά, για να είναι η Ελλάδα ελεύθερη, ορθόδοξη και ελληνική, για την αποτίναξη από τον ζυγό των Οθωμανών και ζητάμε να σταματήσετε όλοι σας τον κατηφόρο αυτό που οδηγεί στην μουσουλμανοποίηση και στον εποικισμό της πατρίδας μας.

Σ.Ν.
ΚΑΤΕΡΙΝΗ