Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΑΤΕΡΕΣ" ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ - ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΝΕΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ! ΦΩΤΟ






Συνεχίζουν οι "μεταναστοπατέρες" του διαβόητου μεγαλοκαπιταλιστή παγκόσμιου κερδοσκόπου Σόρος να γεμίζουν ανενόχλητοι την Κατερίνη, χωρίς να ρωτούν καν την τοπική κοινωνία, με μουσουλμάνους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες που στέλνει στην Ελλάδα η Τουρκία, για να υπονομεύσει την εθνική ασφάλεια και εθνική ακεραιότητα της χώρας και...  





να επιφέρει την αλλοίωση του πληθυσμού, ενώ οι τοπικοί βουλευτές, οι δημοτικές αρχές, η αντιπεριφέρεια, η εκκλησία κ.λ.π. παραμένουν αδρανείς, βουβοί και απαθείς μπροστά σε όλη αυτή την μουσουλμανική λαθροεισβολή και στον εποικισμό του τόπου μας.

Tο μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου βαν ξεφόρτωσαν και νέες φουρνιές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών μέσα στο κέντρο της πόλης, απέναντι από το δημαρχείο Κατερίνης, όπου έχουν εγκατασταθεί σε μεγάλο αριθμό, υπολογίζονται από μαρτυρίες περίοικων ίσως σε 80 άτομα, σε τετραώροφο κτίριο γραφείων που δεν διαθέτει ούτε καν κουζίνες και αποτελεί και κίνδυνο για πρόκληση έκρηξης με τις φιάλες του πετρογκάζ, όπου γίνεται το μαγείρεμα από τους αλλοδαπούς.

Πως γίνεται ενώ κάποιοι "μετανοστοπατέρες" να μας λένε ξεδιάντροπα ψέματα ότι μειώνεται ή ότι μένει σταθερή η "λαθροεισβολή" και παράλληλα την ίδια ώρα να βλέπουμε παντού σε όλη την πόλη και όπου να γυρίσεις το κεφάλι σου να ατενίζεις με έκπληξη να γεμίζουν τα διαμερίσματα και τα κτίρια με μουσουλμάνους; Μέχρι και απέναντι από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης σε κτίριο που βρίσκεται εκεί ο επισκέπτης του νοσοκομείου θα δει τις απλωμένες τους βράκες.

Ο λαός της Κατερίνης, ο λαός της Πιερίας διακατέχεται από οργή και αγανάκτηση για όλους εκείνους που μπάζουν αδίστακτα τους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς εποίκους στον τόπο μας, υπονομεύοντας το μέλλον του ελληνικού λαού και για την προκλητική απάθεια αιρετών και λοιπών.

Το ποτήρι της αγανάκτησης έχει ξεχειλίσει πια.

Τ.Κ.