- 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
- 1/4 φλ. τσαγιού κέτσαπ
- 1 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
- 220 γρ. κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά
- 1/4 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ σε κύβους
- 1/2 κιλό πουρέ πατάτας
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Τοποθετήστε το κρέας σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε για 5 λεπτά μέχρι να πάρει καφετί χρώμα.
- Ανακατέψτε την κέτσαπ με την σάλτσα Worcestershire, προσθέστε τα λαχανικά και ρίξτε το μείγμα στην κατσαρόλα.
- Ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.
- Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τον πουρέ πατάτας με το τυρί τσένταρ και τοποθετήστε το μείγμα πάνω από το κρέας.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.