Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


 
 
 
κ. Δήμαρχε Κατερίνης

Με χαρά αλλά κυρίως με ιδιαίτερη ανακούφιση πληροφορηθήκαμε με δελτίο τύπου του Δήμου μας, την επαναλειτουργία του ιατρείου των ΚΑΠΗ στον χώρο του πάρκου, στις 17 Αυγούστου υπάρχει ακόμα στη σελίδα του δήμου, συνοδευόμενο με βαρύγδουπες δηλώσεις σας για το ενδιαφέρον σας για μας όλους, τους ενεργούς πολίτες της τρίτης ηλικίας.
Πριν... 

 
 
από δύο μέρες πληροφορηθήκαμε ότι το ιατρείο ΜΑΣ που δημιουργήθηκε με εισφορές δικές μας κ.Κουκοδήμο, των μελών των ΚΑΠΗ, από την πενιχρή μας σύνταξη -αν το γνωρίζετε- το χαρίσατε αβασάνιστα, αν είναι δυνατόν, στους προσκόπους στον βωμό των ψήφων, γιατί αλλιώς δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Αφού θέλετε να μιλάμε την ίδια γλώσσα αποδικνύεται με την στάση σας ότι δεν σας ενδιαφέρουν οι 1400 ψήφοι των μελών των ΚΑΠΗ, γιατί σίγουρα η πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική φροντίδα τους δεν σας ενδιαφέρει, κρίνοντας από την απόφασής σας αυτή. Κανένα δικαίωμα απολύτως κυρίως ηθικό και ανθρώπινο, γιατί διοικητικά το έχετε, δεν έχετε να πειράξετε το Ιατρείο ΜΑΣ.
Γνωρίζετε καθόλου ότι βρίσκεται το ιατρείο ΜΑΣ μόλις πενήντα μέτρα από το ΚΑΠΗ μας; Εξαιρετικά σημαντικό για μας. Για σας μάλλον ΟΧΙ! Αφού άλλωστε ένα χρόνο δήμαρχος ούτε μία φορά δεν μας επισκεφθήκατε ούτε στα ΚΑΠΗ μας, ούτε παραβρεθήκατε στις εκδηλώσεις μας, που ήταν αρκετές. Αλήθεια γνωρίζετε πόσα και που, ΚΑΠΗ του δήμου μας λειτουργούν; Από εκεί φαίνεται η πραγματική αγάπη και η ειλικρινή φροντίδα για μας κ. Δήμαρχε.
Πιστεύαμε ότι η αυθαίρετη πράξη του προηγούμενου δημάρχου να μας αφαιρέσει το ιατρείο, με σας όπως φάνηκε αρχικά θα αποκατασταθεί. Σας θυμίζω ότι προεκλογικά είχατε υποσχεθεί την επαναλειτουργία του!!! Θυμάστε; Μάλλον ΟΧΙ.
Γνωρίζετε πού κ. Δήμαρχε συνταγογραφούνται από τον γιατρό μας η ανάγκη μας, σε ποιο μέρος τώρα; Σίγουρα ΟΧΙ. Ρωτήστε να μάθετε για τις συνθήκες και θα καταλάβετε την αγανάκτησή μας. Αν δεν είναι αυτό ντροπή κ Δήμαρχε, τότε ποιο είναι;
Μας τάξατε έμαθα αλλού χώρο, δεν το θέλουμε, θέλουμε αυτό το Ιατρείο το ΔΙΚΟ ΜΑΣ, το φτιαγμένο με δικά ΜΑΣ λεφτά, δίπλα στο ΚΑΠΗ ΜΑΣ.

Ευχαριστούμε πολύ κ.Δήμαρχε.

Κ. Π ετών 71
Μέλος ΚΑΠΗ