Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ: ΜΕΡΙΜΝΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!


 

ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΤΙΑ 2
 

    Ο Πρόεδρος, Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης και ο Γραμματέας Μιχάλης Γκάρας της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο του Δίου-Ολύμπου και στο Δημοτικό Συμβούλιο...  

 

σχετικά με την πρόσφατη εγκατάσταση "προσφύγων" σε ξενοδοχείο στον Παντελεήμονα.

Η επιιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Με μεγάλη έκπληξη και δυσαρέσκεια ενημερωθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης και τον τύπο για την εγκατάσταση σε ξενοδοχείο του Δήμου Δίου-Ολύμπου ανήλικων προσφύγων που βλέποντας τις εικόνες μόνο ανήλικοι δεν είναι, ενώ δύο εξ αυτών έχουν προβεί και σε εγκληματικές πράξεις.

Σας καλούμε να λάβετε ευθύνη για την απόφαση αυτή και να δεσμευτείτε ότι δεν πραγματοποιηθεί εγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών στην τουριστική ζώνη του Δήμου Δίου-Ολύμπου, επίσης να μεριμνήσετε να απομακρυνθούν από το ξενοδοχείο όπου υπάρχουν αυτή τη στιγμή, διότι θα αρχίσουν να δημιουργούν προβλήματα και να μας διαβεβαιώσετε ότι δεν θα πληγεί περαιτέρω η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής".

Ολόκληρη η επιστολή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ: