Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020



  
Όπως είναι γνωστό, τα αυγά είναι ένα φαγητό το οποίο έχει πολλά οφέλη για την υγεία, καθώς μπορούν να δώσουν ενέργεια, ειδικά αν καταναλωθούν στο πρωινό.

Ωστόσο, μερικές...  

 
φορές, όταν ετοιμάζεστε να μαγειρέψετε τα αυγά, ίσως έχετε παρατηρήσει μερικές κηλίδες. Αν νομίζετε πως πρόκειται για γονιμοποιημένο αυγό, τότε μάλλον κάνετε ένα μικρό λάθος.

Σύμφωνα με τον Μάικλ Ντάρε, καθηγητή της επιστήμης των πουλερικών πρόκειται για σημεία αίματος.

​Αυτά προκαλούνται από ένα μικρό «δάκρυ» όταν ο κρόκος του αυγού απελευθερώνεται από την ωοθήκη ενός κοτόπουλου. Σε ερώτηση αν είναι υγιεινά για κατανάλωση, η απάντηση είναι ναι…