Υλικά
- 6 αβγά
- 1 κολοκυθάκι τριμμένο
- 150 γρ. σπαράγγια ψιλοκομμένα
- 100 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 4 κ. σ. μαγιονέζα
- 1/2 κ. γ. πιπέρι
- 1 κ. γλ. βούτυρο
- 1 κ. σ. φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 κ. σ. φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με την παρμεζάνα, τη μαγιονέζα και το πιπέρι.
- Ζεστάνετε ένα σκεύος, που να μπαίνει και στο φούρνο, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και λιώστε το βούτυρο.
- Προσθέστε το κολοκυθάκι, τα σπαράγγια και το ζαμπόν και σοτάρετε για 2-3 λεπτά.
- Προσθέστε το μείγμα με τα αβγά και μαγειρέψτε για 4- 5 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να σφίγγουν τα αβγά.
- Πασπαλίστε με το μαϊντανό και τοποθετήστε στο φούρνο για 5- 10 λεπτά.
- Απομακρύνετε από το φούρνο, κόψτε σε έξι μερίδες και γαρνίρετε με τα φύλλα βασιλικού.