Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ευχαριστήριο προς τον διοικητή του ΚΥΤ Κάτω Μηλιάς και προέδρου της δημοτικά πάρκινγκ Α.Ε αλλά και στη διοίκηση του δήμου Κατερίνης


   
 
   Σας ευχαριστούμε που με θάρρος και παρρησία αναλαμβάνετε το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ΙΙ, ένα πρόγραμμα που στην ουσία μονιμοποιεί την παραμονή εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελλάδα σκορπώντας ενθουσιασμό στους Κατερινιώτες ψηφοφόρους σας.
Σας... 

 
ευχαριστούμε βρε που εξασφαλίζετε ανταποδοτικά οφέλη για τον εποικισμό, κάποιες θέσεις εργασίας αλλά και κάποιους τζίρους σε κάποιες ΙΚΕ, πάντα νόμιμες και πάντα διάφανες και ηθικές.
Σας ευχαριστούμε που σκέφτεστε νυχθημερόν το καλό μας βοηθώντας στη δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας οπού θα συνυπάρχουμε αρμονικά με αυτούς που ορκίζονται τον αφανισμό μας.
Ευχαριστούμε τον διοικητή που είναι τόσο φιλάνθρωπος και δίνει τον μισθό του από τα ΔΗ.ΠΑΚ σε αγαθοεργίες  (ο ίδιος το έγραψε) πράγμα που είναι γνωστό σε όλους άλλωστε.
Ελπίζω οι Θεσσαλονικείς και οι παράνομοι μετανάστες να εκτιμήσουν τις πράξεις της συνδιοίκησης του δήμου και να σας ψηφίσουν την επόμενη φορά με διό χέρια.

ΥΓ, Άσχετο αλλά εντελώς ξαφνικά και χωρίς λόγο μου ήρθε στο μυαλό η υπερασπιστική γραμμή των καρτέλ της Κολομβίας όπου λέγανε πως με την βιομηχανία των ναρκωτικών μείωναν την ανεργία, τόνωναν την τοπική αγορά και έφερναν συνάλλαγμα στη χώρα.

Ένας νομοταγής πολίτης