- 1/2 συσκευασία έτοιμης ζύμης
- 7 φέτες ζαμπόν
- 7 φέτες τυρί τσένταρ ή 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και περισσότερο)
- 3 κ.σ. μουστάρδα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εκείνη με μέλι)
- 1 αβγό
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στου 190 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Καλύψτε με λίγο αλεύρι μια καθαρή επιφάνεια και ανοίξτε το φύλλο ζύμης.
- Απλώστε τη μουστάρδα ομοιόμορφα και τοποθετήστε το τσένταρ ή τη γραβιέρα από πάνω.
- Προσθέστε στο ζαμπόν και τυλίξτε τη ζύμη σε ρολό.
- Κόψτε το ρολό σε μικρές ροδέλες και τοποθετήστε τες πάνω στη λαδόκολλα.
- Αλείψτε με το χτυπημένο αβγό και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15- 20 λεπτά, αναλόγως το φύλλο, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς τα ρολάκια.