Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

ΠΙΕΡΙΑ: Τον έπιασαν στα διόδια Αιγινίου με 51 κιλά ηρωίνης που έκρυβε σε… πατίνι - ΦΩΤΟ


  
Στη σύλληψη ενός 31χρονου Έλληνα ο οποίος ήταν μέλος διεθνούς κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών προχώρησαν οι αστυνομικοί στα διόδια Αιγινίου.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί... 

 
της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Συνολικά οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 51 κιλά ηρωίνης που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου.

Όπως διαπιστώθηκε ο 31χρονος είχε κρύψει τα ναρκωτικά κάτω από ηλεκτρικό πατίνι και εντός φίλτρου ενεργού άνθρακα. Συνολικά εντοπίστηκαν 98 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 51,345 κιλών τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 31χρονος είχε ως ρόλο την παραλαβή, τη μεταφορά και παράδοση ποσοτήτων ηρωίνης με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα στην πόλη της Αθήνας.

Σε βάρος του 31χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων καθώς προσπάθησε να αποφύγει την έρευνα στα διόδια του Αιγινίου στην οποία εντοπίστηκε η ηρωίνη.


Δείτε στη Gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από τα ναρκωτικά:


PHOTO GALLERY