Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Η Ρεάλ πήρε το Clasico με τη Μπαρτσελόνα και πάτησε κορυφή - Οι Μαδριλένοι νίκησαν με 2-1


  Με γκολ των Μπενζεμά και Κρος η Ρεάλ νίκησε με 2-1 τη Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της La Liga και έπιασε την Ατλέτικο στην 1η θέση.

Οι... 


 

Μαδριλένοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα, αφού στο 13ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με το εκπληκτικό τακουνάκι του Μπενζεμά. Οι Καταλανοί προσπάθησαν να ανασυνταχθούν αλλά σύντομα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για αυτούς, αφού στο 27′ ο Κρος με εκτέλεση φάουλ -και με τη μπάλα να κοντράρει και σε αντίπαλο- έγραψε το 2-0.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ειχε δοκάρι στο 33′ με τον Βαλβέρδε και γενικά ήλεγχε την κατάσταση, αλλά στο 60′ ο Μινγκέθα από κοντά, μετά τον συνδυασμό των Άλμπα – Μέσι, μείωσε σε 2-1 και έβαλε ξανά στο παιχνίδι τη Μπαρτσελόνα. Στο 90′ η Ρεάλ έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο Καζεμίρο και στο 94′ οι μπλαουγκράνα άγγιξαν την ισοφάριση αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Ιλάις.

Έτσι, η ομάδα του Ζιντάν πήγε στους 66 βαθμούς, όσους έχει και η Ατλέτικο αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Μπάρτσα έμεινα στους 65.