Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ: «Ο Σύνδεσμος Αγωνιστών ΕΟΚΑ προσβάλλει ξεδιάντροπα τον Ενωτικό Αγώνα του ’55»

 
  Δεν έφτανε στον Θάσο Σοφοκλέους η ανοικτή στήριξη του Συνδέσμου στον υπέρμαχο του Σχεδίου Ανάν στις Προεδρικές του 2013, τώρα “υπερψηφίζει” ξανά το κόμμα της τουρκόπνευστης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Το... 
 
 
κόμμα που έκανε το χατίρι στον Ακκιτζί και κατήργησε μια ολιγόλεπτη αναφορά στο Ενωτικό Δημοψήφισμα στα σχολεία. Το κόμμα, του οποίου ο Πρόεδρος μάς απειλεί με τσουνάμια αν δεν υποκύψουμε σε κάθε παράλογη αξίωση του κατακτητή. 
 
Τρίζουν τα κόκαλα του Διγενή και των ηρωικών νεκρών της ΕΟΚΑ. Σείονται τα Φυλακισμένα Μνήματα, ο Μαχαιράς, ο Αχυρώνας, τα Σπήλια και όπου χτυπά η καρδιά της Απελευθέρωσης. Ο Θάσος μετέτρεψε τον Σύνδεσμο Αγωνιστών ΕΟΚΑ σε εκλογικό επιτελείο του Συναγερμού. Ντροπή σε αυτόν και σε όποιον δεν αντιδρά στην ύβρη. Αν επιθυμεί ο Θάσος να παριστάνει τον κομματικό ακόλουθο των νενέκων, ας αφήσει στην άκρη το ιερό όνομα της ΕΟΚΑ.
 
 ΕΟΚΑ είναι ο Αρχηγός της, οι εθνομάρτυρες του ’55-’59, όσοι παρέμειναν και θα παραμείνουν αμετακίνητοι Ενωτικοί μέχρι την τελευταία τους πνοή.