Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Η Γαλλία βάζει τέλος στον ισλαμιστικό κίνδυνο κι εμείς εφησυχάζουμε


 
Παναγιώτης Αποστόλου – Πολιτικός Αναλυτής, Αρθρογράφος
 
Πρόσφατα σε συνέντευξη που έδωσε ο Ισλαμοφασίστας Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν παραδέχτηκε, ότι στην Χριστιανική Ευρώπη αυτήν την στιγμή ζουν 35 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι εκ των οποίων τα 6 εκατομμύρια είναι Τούρκοι!
Ωστόσο... 
 
 
το σαλεμένο του μυαλό, ή θέλοντας να παραπληροφορήσει το ακροατήριο της Τουρκίας, ισχυρίστηκε ότι η Ευρώπη για όλους αυτούς είναι μια “ανοικτή φυλακή μουσουλμάνων”!
Παραβλέποντας τεχνηέντως να μας πει, πως όλοι αυτοί έφυγαν από τα φασιστικά καθεστώτα των χωρών τους και ήλθαν στην Ευρώπη της Δημοκρατίας για μια καλύτερη ζωή! Χωρίς όμως να αφομοιώνονται όλοι αυτοί από τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό και σε κάθε ευκαιρία εκδηλώνουν το μίσος τους κατά των Χριστιανικών λαών που απορρέει από το Κοράνι, εκμεταλλευόμενοι βέβαια την μεγαλοψυχία των Ευρωπαϊκών πληθυσμών, καθώς και την ανεκτικότητα των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεών τους!

Το μεγαλύτερο θύμα της Ισλαμικής τρομοκρατίας είναι η Γαλλία…

Βέβαια κατά την άποψή μου, το μεγαλύτερο πρόβλημα από τα κράτη – μέλη της ΕΕ το έχει η Γαλλία, η οποία επί δεκαετίες έδειχνε μια ιδιαίτερη ανεκτικότητα στην φιλοξενία όλων αυτών των Μουσουλμάνων! Πέριξ μεγάλων γαλλικών πόλεων υπάρχουν, η Τουρκική συνοικία, η Αλγερινή συνοικία κτλ.
Σήμερα όμως το πρόβλημα στη Γαλλία βρίσκεται σε σημείο απολύτως κόκκινου κινδύνου!
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το απόγευμα της 13ης Νοεμβρίου 2015, όταν στο Παρίσι και στο θέατρο Μπατακλάν (Bataclan) – σε συναυλία αμερικανικού ροκ συγκροτήματος – από τρομοκρατική επίθεση έχασαν τη ζωή τους 90 άνθρωποι επί συνόλου 129 που χάθηκαν εκείνες τις ημέρες! Ξέχωρα οι εκατοντάδες που τραυματίστηκαν και αρκετοί από αυτούς εξέπνευσαν λόγω των σοβαρών τραυμάτων τους!
Λίγο δε πριν την αιματηρή επίθεση στο θέατρο Μπατακλάν οι ένοπλοι τρομοκράτες φώναξαν την γνωστή κραυγή: “Αλλάχ Άκμπαρ”!
Λίγες ώρες νωρίτερα είχαν σημειωθεί εκρήξεις έξω από το Σταντ ντε Φρανς το οποίο ήταν γεμάτο από χιλιάδες φιλάθλους που θα παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γαλλίας και της Γερμανίας! Μεταξύ των θεατών ήταν και ο τότε Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος ενδεχομένως να ήταν ο κύριος στόχος των τρομοκρατών! Το συγκλονιστικό ωστόσο γεγονός, ήταν πως ο τότε Έλληνας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας είχε επιβεβαιώσει, ότι το Συριακό διαβατήριο που βρέθηκε κοντά σε νεκρό ένοπλο τρομοκράτη ανήκε σε άτομο που είχε καταχωρηθεί ως πρόσφυγας στην Λέρο, τον Οκτώβριο του 2015!

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε – λίγους μήνες πριν – πως στις 7 Ιανουαρίου 2015 τρομοκρατική ένοπλη ομάδα επιτέθηκε στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι, με απολογισμό 12 νεκρούς (ανάμεσά τους δύο νεκροί αστυνομικοί) και επτά τραυματίες! Οι δράστες πραγματοποίησαν την επίθεση ανοίγοντας πυρ και κραυγάζοντας τη φράση “Αλλάχ Άκμπαρ” (ο Θεός είναι μεγάλος) στο όνομα του Προφήτη του Ισλάμ!
Τότε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ είχε χαρακτηρίσει την επίθεση τρομοκρατική και πράξη ακραίας βαρβαρότητας, ενώ από την πλευρά του το Ισλαμικό Κράτος την χαρακτήρισε ως ηρωική πράξη των τρομοκρατών!
Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την πυρπόληση του εμβληματικού καθεδρικού Ναού της Παναγίας των Παρισίων, ενός Ναού 855 ετών, του αρχιτεκτονικού γαλλικού κοσμήματος, παγκόσμιου μνημείου του Χριστιανισμού! Παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco! Όπως και η Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη, την οποία βεβήλωσε ο ισλαμοφασίστας Ρ. Τ. Ερντογάν μετατρέποντάς την σε Τζαμί!

Ο Μακρόν κατά της ισλαμικής εξάπλωσης στη Γαλλία…

Ευρισκόμενη σε αυτόν τον τεράστιο κίνδυνο, η Γαλλία του Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν έχει παρουσιάσει στρατηγικό σχέδιο στην αντιμετώπιση του ισλαμικού κινδύνου, που συνεχώς εξαπλώνεται στη Γαλλία και όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει ο Εμανουέλ Μακρόν, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος από τον “ισλαμικό αυτονομισμό”!
Η δε δράση του γαλλικού κράτους θα έπρεπε να επικεντρωθεί στα σχολεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στις ενώσεις πολιτών, μέσω νομοσχεδίου που θα έφτιαχνε η κυβέρνησή του!
Όπως επί παραδείγματι, η υποχρεωτική φοίτηση από 3 ετών σε γαλλικό σχολείο! Κατάργηση δασκάλων “εθνικών γλωσσών” που έρχονται στη Γαλλία από Τουρκία, Μαρόκο, και Αλγερία και συχνά δεν μιλούν τα γαλλικά! Αυστηρός έλεγχος στους διορισμούς αυτών των δασκάλων! Σε συνεργασία με το Συμβούλιο Μουσουλμανικής Πίστης στη Γαλλία (CFCM ) θα ξεκινούσε η διαδικασία εκπαίδευσης Ιμάμηδων με απονομή σχετικού τίτλου σπουδών στη Γαλλία. Για δε την χρηματοδότηση των θρησκευτικών ενώσεων και των τζαμιών ο Πρόεδρος Μακρόν επιδιώκει την κατάργηση των έξωθεν χρηματοδοτήσεων από Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Τουρκία ή και από χώρες του Μαγκρέμπ (βόρεια Αφρική!
Γι΄ αυτό στην συνέντευξή του ο Ισλαμοφασίστας Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν, ξιφούλκησε κατά της Γαλλίας και του Εμανουέλ Μακρόν για το νομοσχέδιο αντιμετώπισης του εξτρεμιστικού Ισλάμ, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με τις ευρωπαϊκές αξίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη θρησκευτική ελευθερία. Κοιτάξτε πραγματικά ποιος μιλάει!
Επίσης απείλησε ότι αν εφαρμοστεί αυτό το νομοσχέδιο θα αποτελέσει “γκιλοτίνα εναντίον της γαλλικής δημοκρατίας”, προσθέτοντας πως είναι δεδομένο ότι αυτό θα προκαλέσει “αναταραχή σε εκατομμύρια Τούρκων και μουσουλμάνων που ζουν στην Ευρώπη”!

Σε πολιτειακή κρίση η Γαλλία…

Παρά τις εξαγγελίες όμως του Προέδρου Μακρόν, χιλιάδες απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, αλλά και εν ενεργεία αξιωματικοί, ζητούν την επιβολή στρατιωτικού νόμου από τον Γάλλο Πρόεδρο, προκειμένου να αποφύγει η χώρα τον εμφύλιο πόλεμο που θα προκαλέσει το Ισλάμ!
Σε τελευταία επιστολή τους οι Αξιωματικοί των Ε.Δ. της Γαλλίας (νυν και πρώην) απευθύνονται στον Πρόεδρο της Γαλλίας, στα μέλη της κυβέρνησης και στους Βουλευτές, και τους ζητούν να αντιληφθούν πως η Γαλλία κινδυνεύει! Επισημαίνοντάς τους, ότι οι τρίχρωμες σημαίες της χώρας δεν είναι απλώς ένα κομμάτι ύφασμα, αλλά συμβολίζουν την παράδοση, εδώ και αιώνες, εκείνων που, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος ή την πίστη τους, έχουν υπηρετήσει τη Γαλλία και έδωσαν τη ζωή τους γι ‘αυτήν. Σε αυτές τις σημαίες βρίσκονται με χρυσά γράμματα οι λέξεις “Τιμή και Πατρίδα”! Επισημαίνεται, ότι το Ισλάμ περιφρονεί την χώρα, τις παραδόσεις της, τον πολιτισμό της και θέλει να τη δει να διαλύεται αποκοπτόμενη από το παρελθόν και την ιστορία της!
Επισημαίνουν μια συνεχώς αυξανόμενη αποσύνθεση από τον ισλαμισμό και τις ορδές των banlieu, που επιφέρει την αποκόλληση πολλαπλών τμημάτων του Έθνους! Οι κίνδυνοι ανεβαίνουν, η βία αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Ποιος θα είχε προβλέψει πριν από δέκα χρόνια, ότι ένας καθηγητής θα αποκεφαλιζόταν βγαίνοντας από το κολέγιο του;
Έτσι είναι ξεκάθαρο, ότι η Γαλλία αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε μια πολιτειακή βαθιά κρίση! Αφού η ηγέτης του “Εθνικού Μετώπου” Μαρίν Λεπέν, η οποία θα διεκδικήσει την Προεδρεία της Γαλλίας στις εκλογές του 2022, τάχθηκε στο πλευρό των Αξιωματικών των Ε.Δ., χωρίς ωστόσο να επικροτεί την επιβολή στρατιωτικού νόμου!
Αυτή η θέση της Μαρίν Λεπέν μπορεί να γύρει στην ζυγαριά υπέρ της στις εκλογές του 2022, από την στιγμή που σήμερα οι δημοσκοπήσεις στη Γαλλία δείχνουν να ισοψηφεί με τον Πρόεδρο Μακρόν στην προτίμηση των πολιτών!
Άρα ο Πρόεδρος Μακρόν αν θέλει να εκλεγεί εκ νέου, θα πρέπει να λάβει άμεσα πολύ δραστικά μέτρα κατά του Ισλαμικού κινδύνου που απειλεί τη Γαλλία, από τη στιγμή μάλιστα που ο Ρ. Τ. Ερντογάν κραυγάζει θέλοντας να μετατρέψει την κόντρα του με τον Εμανουέλ Μακρόν στην Ν. Α. Μεσόγειο σε θρησκευτικό πόλεμο! Έχοντας ιερό σκοπό, πολύ σύντομα να ξεσηκώσει τους μουσουλμάνους της Γαλλίας εναντίον της Γαλλικής Δημοκρατίας και του Γαλλικού λαού!