Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Ήμουν πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησες - Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου

 


Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στην άτυχη 20χρονη μανούλα που έχασε τη ζωή της από αδίστακτους ληστές στα Γλυκά Νερά.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, με την 11μηνών κορούλα τους στην αγκαλιά του.

«Είμαι...

 

πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε»

Ράγισε καρδιές ο επικήδειος με τον οποίο αποχαιρέτησε την αγαπημένη Καρολάιν ο 32χρονος

Κάτοικοι και φίλοι της αδικοχαμένης μητέρας έφτασαν στο λιμάνι του νησιού και υποδέχτηκαν με κλάματα την αγαπημένη τους Κάρολάιν που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τα χέρια αδίστακτων κακοποιών.


Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας

Οσο εξελίσσονται οι έρευνες οι αστυνομικοί είναι όλο και πιο πεπεισμένοι πως υπήρχε πληροφοριοδότης που γνώριζε άριστα την οικονομική δυνατότητα του ζευγαριού καθώς και το γεγονός ότι είχαν κάνει ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα για την αγορά οικοπέδου και τα συμβολαιογραφικά έξοδα.

Την ίδια ώρα καταθέσεις αναμένονται να δώσουν πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς επίσης και άτομα που κατά το πρόσφατο παρελθόν ανέλαβαν να κάνουν εργασίες για το ζευγάρι, όπως κηπουροί, οικιακοί βοηθοί κλ.π. Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο “πληροφοριοδότης” να έδωσε την πληροφορία χωρίς πρόθεση και εν αγνοία του, σε μια καθημερινή κουβέντα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί δίνουν βάση σε όσα έχει καταθέσει ο σύζυγος καθώς είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αδίστακτους κουκουλοφόρους ληστές.


Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ οι κάμερες της Αττικής Οδού και βίντεο ύποπτου

Το υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της ΕΛΑΣ. Επίσης, διεξάγεται έρευνα για το αν το συγκεκριμένο έγκλημα σχετίζεται με τις ληστείες που έχουν γίνει σε περιοχές όπως τα Γλυκά Νερά, η Παλλήνη, η Αγία Παρασκευή αλλά και στα νότια προάστια. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι δράστες ξεκινούν τα μεσάνυχτα από τα δυτικά προάστια ώστε μέσω Αττικής Οδού να φτάσουν στον στόχο τους.

Παράλληλα πιθανολογείται πως το γεγονός πως έδεσαν ασφυκτικά τον 32χρονο πιλότο τους βοήθησε ώστε να κερδίσουν χρόνο καθώς έτσι θα μπορούσαν να διαφύγουν πιο εύκολα χωρίς να τους εμποδίσει κάποιος. Άλλωστε η ληστεία ολοκληρώθηκε γύρω στις 5πμ και η αστυνομία κλήθηκε μία ώρα αργότερα, στις 6πμ.

Το ίδιο σκηνικό και στο ελικοδρόμιο του νησιού, όπου προσγειώθηκαν τρία ελικόπτερα που διατέθηκαν από την εταιρεία που εργάζεται ο 32χρονος πιλότος προκειμένου να ταξιδέψουν στο νησί ο ίδιος, το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του ζευγαριού αλλά και συνάδελφοι του άνδρα που τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης βίωσε έναν εφιάλτη που δεν τον χωράει ο ανθρώπινος νους. Ο Χαράλαμπος βγήκε από το ελικόπτερο έχοντας στην αγκαλιά του με την κορούλα του.


Πηγή: thenewspaper. gr