Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ο Τσίπρας γιορτάζει τα 3 χρόνια των Πρεσπών και τα βρίσκει όλα καλά



  Την εκτίμησή του πως με την Συμφωνία των Πρεσπών, μέσα στα 3 χρόνια που πέρασαν, πολλά έχουν αλλάξει προς το καλύτερο εξέφρασε ο ... 
 
 
Αλέξης Τσίπρας. Δήλωσε πως ο ρόλος τους ως «προοδευτικοί» πολιτικοί είναι να προωθούν λύσεις ανεξάρτητα του πολιτικού κόστους και πως οι συνομιλίες ήταν δύσκολες και βρήκαν μπροστά τους πολλά εμπόδια και αυτά τα είπε στο πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων, όπως και το ότι είναι εφικτό να βρίσκουμε αμοιβαίες συμφωνίες εάν υπάρχει σεβασμός. 
 
Αναρωτιόμαστε που το είδε ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, από την στιγμή που τα Σκόπια προωθούν την έννοια της «μακεδονικής» ταυτότητας και γλώσσας και η μόνη αντίδραση έρχεται από την Βουλγαρία;
 
 Πως πηγαίνουμε προς το καλύτερο όταν πρότινος η Εθνική τους ομάδα ποδοσφαίρου έπαιξε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο με την ονομασία «Μακεδονία». 
 
Αλλά γιατί μιλά μόνον για τον εαυτό του και για το κόμμα του, αφού ο Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι αυτοί που ουσιαστικά προχώρησαν την Συμφωνία παρά το ότι οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να προκαλούν, η κυβέρνηση της ΝΔ είναι αυτή που πιέζει ρους βουλευτές της να υπερψηφίσουν τα Μνημόνια Συνεργασίας που απορρέουν από την Συμφωνία, άσχετα αν είναι εθνοβλαβή ή όχι.
 
elkosmos.gr