Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 6χρονη

 
Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη... 
 
 
Νίκαια, με θύμα ένα 6χρονο κοριτσάκι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 2 παρά το μεσημέρι στη Γρηγορίου Λαμπράκη ένα φορτηγό παρέσυρε το παιδί όταν περνούσε τον δρόμο μαζί με κάποιον συνοδό.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, φέρεται να έχει τραυματιστεί και άλλο ένα παιδί, το οποίο φέρει ελαφρά τραύματα.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται, ενώ η αστυνομία εξετάζει και πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο για να διαπιστώσει τι συνέβη.


«Η γυναίκα ούρλιαζε αλλά ο οδηγός δεν κατάλαβε κάτι»


«Σταμάτησε ένα πούλμαν δεξιά, κατέβηκε μία γυναίκα με δύο παιδιά και προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο. Όταν βρίσκονται στη μέση του δρόμου, άναψε ‘πράσινο’ για τα αυτοκίνητα. Η γυναίκα με τα παιδιά έτρεξαν για να περάσουν τον δρόμο γρήγορα, όμως ένα χωματουργικό φορτηγό ξεκίνησε κανονικά με αποτέλεσμα να πατήσει τα δύο παιδιά. Η γυναίκα ούρλιαζε, αλλά ο οδηγός δεν τους είχε δει και δεν κατάλαβε τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τραυματίστηκε και το μεγαλύτερο παιδί στη λεκάνη. «Εμείς οι περαστικοί πεταχτήκαμε στον δρόμο και αν δεν του κάναμε σινιάλο να σταματήσει αλλά ήταν ήδη αργά» ανέφερε.