Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Οι βουτηγμένοι στο λαρδί "ποντικοί" κατηγορούν τον κόσμο ως "ψεκ"…



Είναι τόοοοσο προβλέψιμοι!

Άρχισε το πανηγυράκι για το πόσο ψεκ πλεμπ μπιθουλέ, πόσο “ξενοδοχεία θανάτου” και “λαθρεπιβάτες της κοινωνικής υγείας” ήταν οι άνθρωποι που πήγαν στην χτεσινή συγκέντρωση. Και φυσικά από όλες τις συγκεντρώσεις που έγιναν σε πολλές πόλεις της χώρας βρήκαν πέντε γραφικούς, που είναι μονίμως οι ίδιοι και οι ίδιοι, να τους βγάλουν φωτογραφία, να πάει χτες και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ... 
 
 
να κάτσει δίπλα τους – λες και δεν το καταλάβαμε – να δείξουν και καλά ότι αυτοί που διαδηλώνουν είναι τρελοί. Το έχουμε ζήσει το έργο όταν διαδηλώναμε για τους λάθρο και έπρεπε να μας βγάλουν γραφικούς και φασίστες.

Τι αγώνα έκαναν οι δημοσιοκαφρίσκοι να πάρουν το καλό το πλάνο το ψεκ. Ευτυχώς όμως πλάνα και φωτογραφίες και δημόσιο βήμα δεν έχουν πλέον μόνο οι πληρωμένοι από την λίστα Πέτσα και λοιπούς. Και όλο το υλικό που είδα εδώ μέσα έδειχνε μία χαρά κόσμο, ανθρώπους όπως όλοι μας, πολλούς νέους, να διαδηλώνουν με διακύβευμα όχι τα εμβόλια, όπως διατείνονται κάποιοι, αλλά την δημοκρατία και τις αρχές της. 250.000 από την λίστα Πέτσα για iefimerida και protothema (συν άλλα 100.000 η έντυπη έκδοση) για να “ενημερώνουν” με ψέματα και συκοφαντίες.

Πάνω από δύο εκατομμύρια η χρηματοδότηση σε κανάλια, ιστοσελίδες και σταθμούς με κοινό, για παραπληροφόρηση, στιγματισμό και εκτσογλανισμό της κοινωνίας, που τελικά δεν είχε να κάνει μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κόσμος τους γυρνάει την πλάτη.

Η αλήθεια είναι αυτή.

Ελένη Παπαδοπούλου 15/7/2021

Σχ.: Τι ενημέρωση να περιμένεις από αυτούς που όταν γινόταν το τεράστιο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία, έδειχναν κινούμενα σχέδια και ντοκιμαντέρ…  

tourkikanea.gr