Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Στη φυλακή 43χρονη για 4,5 κιλά κοκαΐνης – Τα είχε αφήσει σε τουαλέτα μαγαζιού



  Στη φυλακή οδηγείται μια 43χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή αφού είχε αφήσει 4,5 κιλά κοκαΐνης σε τουαλέτα επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της...  
 
 
Μυτιλήνης.

Η γυναίκα απολογήθηκε σήμερα Τρίτη (21/9) στον ανακριτή, υποστηρίζοντας, όπως μεταδίδει το stonisi.gr, ότι μετέφερε εν αγνοία της τα ναρκωτικά και «ο ερασιτεχνισμός που επέδειξε δείχνει πως αν μη τι άλλο δεν είναι η επαγγελματίας που απαιτείται για τη μεταφορά της ποσότητας και του είδους της ναρκωτικής ουσίας».

Η 43χρονη, μητέρα 4 παιδιών, ισχυρίστηκε ότι ήρθε στη Μυτιλήνη με την 11χρονη κόρη της, για να προσκυνήσει σε Μοναστήρι του νησιού ενώ μαζί της ήλθε και ο 49χρονος πρώην σύντροφος της ο οποίος είναι επαγγελματίας στη ρίψη πυροτεχνημάτων.
«Θεώρησα ότι στο σακβουαγιάζ υπήρχαν πυροτεχνήματα»

Όπως είπε στην απολογία της στο σακβουαγιάζ της θεώρησε ότι είχε πυροτεχνήματα που μετέφερε ο πρώην σύντροφος της, και όταν διαπίστωσε ότι αυτός αποβιβαζόμενος από το πλοίο συνελήφθη από λιμενικούς, πανικοβλήθηκε. Το μόνο που σκέφτηκε ήταν να τα τυλίξει σε ρούχα της και να τα εγκαταλείψει στην τουαλέτα της επιχείρησης.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίσθηκε στον ανακριτή η 43χρονη, απόδειξη της μη σχέσης της με τον κόσμο των ναρκωτικών και τη σοβαρότητα της ποσότητας των ουσιών που μετέφερε είναι το ότι «τύλιξε τα ναρκωτικά με ρούχα της από τα οποία μπορούσε να ταυτοποιηθεί το DNA της. Ήταν τόσο δε πανικόβλητη που δεν πρόσεξε καν τις φανερές κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο μαγαζί οι οποίες και τελικά οδήγησαν στη σύλληψη της».

Ανακριτής και Εισαγγελέας, ωστόσο δεν πείσθηκαν από τους ισχυρισμούς της 43χρονης, αποφασίζοντας την προφυλάκισή της