Το αυγό θεωρείται από τους μάγειρες μια εξαιρετική πρώτη ύλη που σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς και να απογειώσεις το πιάτο σου.
Παρακάτω...
θα δείτε μια άγνωστη συνταγή στην Ελλάδα, τα αυγά του διαβόλου όπως αποκαλούνται και κάνουν θραύση σε όλα τα μοντέρνα μαγαζιά που σερβίρουν πρωινό.
Δείτε πως γίνεται η συνταγή
Βράζετε τα αυγά, περίπου 8 λεπτά, ή μέχρι να διαπιστώσετε ότι είναι πολύ σφιχτά.
Στη συνέχεια αφαιρείτε τον κρόκο, και βάζετε τα ασπράδια που έχετε κόψει στη μέση σε μια πιατέλα.
Σε ένα μπολ προσθέστε τους κρόκους, μαγιονέζα, κόκκινο πιπέρι, αλάτι και κανονικό πιπέρι και χτυπήστε το μείγμα.
Ψήστε λίγο μπέικον σε μικρά κομματάκια, και προσθέστε στα ασπράδια το μείγμα που φτιάξατε και από πάνω το μπέικον όσο είναι ακόμα ζεστό, και είστε έτοιμοι να απολαύσετε μια εξαιρετική πρόταση για πρωινό.
Extra tip: ΄Του ταιριάζει τέλεια η ελληνική γραβιέρα, σε μικρές φλούδες που θα συνοδεύουν τις μπουκιές σας.
Δείτε πως γίνεται η συνταγή
Βράζετε τα αυγά, περίπου 8 λεπτά, ή μέχρι να διαπιστώσετε ότι είναι πολύ σφιχτά.
Στη συνέχεια αφαιρείτε τον κρόκο, και βάζετε τα ασπράδια που έχετε κόψει στη μέση σε μια πιατέλα.
Σε ένα μπολ προσθέστε τους κρόκους, μαγιονέζα, κόκκινο πιπέρι, αλάτι και κανονικό πιπέρι και χτυπήστε το μείγμα.
Ψήστε λίγο μπέικον σε μικρά κομματάκια, και προσθέστε στα ασπράδια το μείγμα που φτιάξατε και από πάνω το μπέικον όσο είναι ακόμα ζεστό, και είστε έτοιμοι να απολαύσετε μια εξαιρετική πρόταση για πρωινό.
Extra tip: ΄Του ταιριάζει τέλεια η ελληνική γραβιέρα, σε μικρές φλούδες που θα συνοδεύουν τις μπουκιές σας.