Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Κάρλσον του Fox News: «Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός γίνεται για να εντοπίσει το σύστημα ποιοι είναι οι αντίπαλοί του»

  

"Γροθιά" ήταν τα λόγια του διάσημου παρουσιαστή του Fox News Τάκερ Κάρλσον αναφορικά με τα εμβόλια με αποκαλύψεις που δεν έχουν προηγούμενο ενώ ίσως ο σημαντικότερος λόγος του ήταν ότι τα εμβόλια και ειδικότερα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι το μεγάλο "εργαλείο" για να εντοπιστούν οι... 

 
χριστιανοί, όσοι σκέφτονται ελεύθερα και γενικότερα μπορούμε να πούμε ότι έτσι θα εντοπίζει το "σύστημα" ποιοι είναι οι αντιπαλοί του.
Συγκεκριμένα, ο Τ.Κάρλσον αναφέρθηκε στην εντολή για υποχρεωτικό εμβολιασμό των στρατιωτικών, που όπως είπε στοχεύει σε «άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη», ενώ υποστήριξε ότι η διαταγή συνδέεται και με τον «σατανισμό».

Ο παρουσιαστής «κατακεραυνώνει» τον υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν και ειδικότερα και για το ότι μιλάνε συνεχώς για το εμβόλιο στον στρατό αν και είχε λίγα θύματα από τον κορωνοϊό αλλά δεν κάνουν αναφορές για τις συνεχείς αυτοκτονίες.

Μάλιστα υποστήριξε ότι η πολιτική είναι ένα «πολιτικό τεστ αγνότητας» από τον Όστιν, που έχει βάλει στο στόχαστρό του τους «έντιμους Χριστιανούς» και «όσους σκέφτονται ελεύθερα».

Μετά την πλήρη έγκριση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, το Πεντάγωνο κήρυξε υποχρεωτικό τον πλήρη εμβολιασμό του ενεργού στρατιωτικού προσωπικού.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Κάρλσον, η διαταγή είναι αχρείαστη, αφού όπως είπε, μέχρι σήμερα, 46 άτομα του αμερικανικού στρατού έχουν πεθάνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ οι αυτοκτονίες που έχουν καταγραφεί είναι πολύ περισσότερες.

«Σε μόλις λίγους μήνες τον περασμένο χρόνο, 156 μέλη του προσωπικού αυτοκτόνησαν. Οπότε οι αυτοκτονίες στον στρατό είναι μία πραγματική κρίση» με την οποία το Πεντάγωνο πρέπει να ασχοληθεί, κατέληξε.

Στην κριτική του έδωσε νέα διάσταση, εμπλέκοντας το ζήτημα του «σατανισμού». Όπως είπε, το ζητούμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού είναι να εντοπιστούν οι ειλικρινείς Χριτιανοί, οι ελεύθεροι στοχαστές, οι άνδρες με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και όποιος δεν αγαπά τον Τζο Μπάιντεν και να τους κάνει να φύγουν αμέσως».

«Είναι μία κατάληψη του αμερικανικού στρατού» τόνισε, προσθέτοντας ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι τρομακτικός. «Εάν αγαπάτε τη χώρα, δεν πρέπει να το κάνετε», πρόσθεσε.

Ο τ.Κάρλσον έδειξε ένα σλάιντ, που ανέφερε ότι έχει πάρει από παρουσίαση με PowerPoint του Αμερικανικού στρατού, που δείχνει τη διστακτικότητα των στρατευμένων να εμβολιαστούν. Παράλληλα, υποστήριξε ότι πολλά παιδιά θυσιάστηκαν στον σατανά λόγω του εμβολίου.