Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ξεσπά η κόρη της γυναίκας που κακοποίησε την 8χρονη στη Ρόδο: «Αηδιάζω!»«Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της μικρής» λέει η κόρη της σατανικής θείας

Μια γυναίκα που απέκτησε πέντε παιδιά και τα εγκατέλειψε στα ιδρύματα, ανίκανη να τους προσφέρει στέγη, φροντίδα και αγάπη. Είναι...  

 
 
η θεία της 8χρονης από τη Ρόδο η οποία κακοποίησε το μικρό κοριτσάκι προκειμένου να στήσει το σατανικό της σχέδιο και να αποσπάσει χρήματα από την οικογένεια ισχυριζόμενη, ότι θα φροντίσει να μην κατηγορηθεί ο παππούς της μικρής.

Η 24χρονη κόρη της, μια από τα παιδιά που μεγάλωσαν μακριά της, μιλάει αηδιασμένη για τα όσα κατηγορείται η μητέρα της. Όπως αναφέρει δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, καθώς η μάνα της, την θυμόταν μόνο για να της ζητήσει δανεικά.

«Έχω μεγαλώσει στο ίδρυμα, στο ορφανοτροφείο της Ρόδου, δεν την έχω ζήσει σαν μαμά, μας έχει αφήσει από πάρα πολύ μωρά, όταν ήμασταν μικρά, όταν μέναμε με το μπαμπά στο χωριό, δηλαδή δεν έχω ζήσει τη στοργή της μάνας ας πούμε, οπότε θεωρητικά δεν τη λέω μάνα, την λέω. Δεν την έχω ζήσει δηλαδή καν, δηλαδή να ξυπνήσω και να πω ότι θα ‘χα μία γυναικεία παρουσία στο σπίτι, κάτι… τίποτα. Όταν έμενα στο ορφανοτροφείο είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά η κοινωνική λειτουργός δεν την είχε αφήσει και κάποια στιγμή που είχα συζητήσει κι εγώ μαζί της, με την κοινωνική λειτουργό της είπα ότι δε θέλω καν να τη δω ούτε να την ξέρω τίποτα, τίποτα.» δήλωσε με απέχθεια στην εκπομπή Live-News.

«Έπαιρνε ουσίες»

H 24χρονη κόρη της δράστριας η οποία υπενθυμίζεται ότι δεν έχει συλληφθεί επειδή έχει παρέλθει η διαδικασία αυτοφώρου, αποκαλύπτει ότι η μάνα της ζει με τον σύντροφό της ο οποίος έπαιρνε ναρκωτικά: «Εγώ ξέρω ότι έπαιρνε ουσίες, πολύ καιρό, όλη της η ζωή είναι εκεί πέρα, με αυτόν που δε της παρέχει ούτε τροφή ούτε τίποτα, τίποτα, μια ζωή τους ξέρω στους δρόμους, να ζητιανεύουν από ‘δω και από ‘κει. Απλά αραιά και πού με έπαιρνε ένα τηλέφωνο για να ζητήσει δανεικά, τέτοιου τύπου, όχι τίποτα άλλο σε επαφή».

«Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της μικρής»

Η νεαρή γυναίκα αναφέρει ότι θα μπορούσε να είναι η ίδια στην θέση της 8χρονης, την οποία κακοποίησε προκειμένου να υποστηρίζει ότι το παιδί έχει βιαστεί και να ζητήσει χρήματα από την μητέρα του παιδιού, (η οποία έχει νοητική στέρηση) για να καλύψει το γεγονός: «Δεν είναι ότι με καίει, ότι ας πούμε είναι μάνα μου και τι έκανε κι όλα αυτά, απλά με θλίβει το γεγονός ότι ήταν 8 χρονών το παιδί και θα μπορούσα δηλαδή κάλλιστα να ήμουνα κι εγώ στη θέση του μωρού. Δεν ξέρω αλήθεια, δε μπορώ να… δηλαδή αυτά που διαβάζω εγώ, το ότι βρέθηκε και έβγαζε φωτογραφίες και μετά την πείραξε, δηλαδή αηδιάζω εγώ σε αυτό το θέμα, αηδιάζω, δε μπορώ να φανταστώ… ότι τι; Της άνοιξε τα πόδια, του παιδιού και την πείραξε; Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το πράγμα» δήλωσε σοκαρισμένη η 24χρονη.