Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

''Χείμαρρος'' Αμερικανίδα δημοσιογράφος ξεσκεπάζει την υποκρισία της "πολιτικής ορθότητας"


  Το CNN επιτρέπει κατά λάθος σε κάποιον να πει την αλήθεια στον αέρα

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του CNN, Μπράιαν Στέλτερ έκανε το ''λάθος'' και επέτρεψε στην πρώην συντάκτρια των NYT, Μπάρι Βάις, να αναφέρει παραδείγματα που δείχνουν ότι «ο κόσμος έχει τρελαθεί». H Αμερικανίδα δημοσιογράφος, δεν έχασε την ευκαιρία και ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα, όπου... 

 
ο «φιλελεύθερος ακτιβισμός», ο δικαιωματισμός και η υποτιθέμενη «ηθική υπεροχή» όσων υποστηρίζουν κάθε είδους μειονότητα, αποτελούν απλά ένα υποκριτικό προσωπείο, το οποίο μπορεί να αποδομηθεί πολύ εύκολα μπροστά στην κοινή λογική.

«Από πού μπορώ να ξεκινήσω; Λοιπόν, όταν έχετε τον κύριο ρεπόρτερ των New York Times που ασχολείται με τον κορονοϊό, να αναφέρει το πόσο ρατσιστική είναι η αμφισβήτηση ή η παρακολούθηση της ''θεωρίας'' περί διαρροής του κορονοϊού από κινέζικο εργαστήριο, τότε ναι, ο κόσμος έχει τρελαθεί.

Όταν δεν μπορείτε να πείτε δυνατά και δημόσια ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, τότε ναι, ο κόσμος έχει τρελαθεί.

Όταν δεν μας επιτρέπεται να αναγνωρίσουμε ότι το μπάχαλο είναι μπάχαλο (αναφερόμενη στις ταραχές των τελευταίων μηνών της Προεδρίας Τραμπ), και ότι η σιωπή δεν είναι βία, αλλά βία είναι βία, τότε ναι, ο κόσμος έχει τρελαθεί», είπε η Weiss.

«Όταν δεν μπορείτε να πείτε ότι ο φορητός υπολογιστής του Hunter Biden είναι μια ιστορία που αξίζει να παρακολουθήσετε, τότε ναι, ο κόσμος έχει τρελαθεί.

Όταν, στο όνομα της προόδου, τα μικρά παιδιά του σχολείου, ακόμη και από το νηπιαγωγείο, χωρίζονται στα δημόσια σχολεία λόγω της φυλής τους και αυτό ονομάζεται πρόοδος αντί για ρατσιστικός διαχωρισμός, τότε ναι, ο κόσμος έχει τρελαθεί. Υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα».

Το τρίτο και τελευταίο λάθος του Stelter ήταν να ρωτήσει την Weiss "ποιος" φταίει;

"Άνθρωποι που εργάζονται σε ΜΜΕ όπως, ειλικρινά, αυτό στο οποίο μιλάω τώρα, που προσπαθούν και ισχυρίζονται ότι ήταν ρατσιστικό να διερευνηθεί η θεωρία διαρροής του κορονοϊού από κινέζικο εργαστήριο, απάντησε η Weiss, προσθέτοντας αργότερα ότι οι ενέργειες του CNN και του MSM ήταν ταυτόχρονα και παραπληροφόρηση, και απόκρυψη της αλήθειας.

Ανεκτίμητη αξία, το πρόσωπο του παρουσιαστή του CNN, που κοιτούσε αποσβολωμένος...