Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Γλυκιά Ελευθερία - Το 14ο μουσικό άλμπουμ του συνθέτη Σάκη Γκουζώνη



Ο Ελασσονίτης συνθέτης Σάκης Γκουζώνης επιστρέφει φέτος με το 14ο άλμπουμ του, Sweet Freedom (Γλυκιά Ελευθερία).

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει δέκα πρωτότυπες συνθέσεις ηλεκτρονικής και κινηματογραφικής μουσικής για την ελευθερία και την υπευθυνότητα που έρχεται μαζί με την ελευθερία. Σχετικά με το Sweet Freedom, ο Σάκης δήλωσε:  
 
 
«Όλοι θα πρέπει να μπορούν να εκφράζουν τους εαυτούς τους ελεύθερα, αρκεί η ελευθερία τους να μη μπλέκεται με την ελευθερία οποιουδήποτε άλλου».

Ο Σάκης κατάγεται από την Ελασσόνα. Η μουσική του άρχισε να γίνεται διεθνώς γνωστή το 2007 μέσα από το MySpace, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως εκείνη την περίοδο. Μέσα από το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, η μουσική του συγκέντρωσε περισσότερους από 380.000 φίλους σε πολλές χώρες. Το 2008, ο Σάκης κυκλοφόρησε το 1o μουσικό άλμπουμ του, First Contact (Πρώτη Επαφή), ενώ μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει συνολικά 14 μουσικά άλμπουμ και έχει αποσπάσει 10 μουσικά βραβεία εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων.

Το Sweet Freedom διατίθεται για ακρόαση και κατέβασμα σε μορφή MP3 μέσα από τον επίσημο ιστότοπο του Σάκη: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-sweet-freedom