Υλικά
- 800 γρ. μπουτάκια κοτόπουλου χωρίς την πέτσα
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1/4 φλ. τσαγιού βαλσάμικο ξύδι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, αλατοπιπερώστε τα μπουτάκια κοτόπουλου και σοτάρετε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 2
Καλύψτε με καπάκι, χαμηλώστε τη φωτιά σε μέτρια και μαγειρέψτε για περίπου 25 λεπτά, ή μέχρι να ψηθεί καλά το κοτόπουλο, ανάλογα με το μέγεθος των κομματιών.
Βήμα 3
Προσθέστε το κρεμμύδι και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 4
Ανακατέψτε το βαλσάμικο με το κοτόπουλο και μαγειρέψτε για περίπου 1 λεπτό ακόμα.