Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ


 
 
Σε μητέρα 3 παιδιών, το μικρότερο είναι 9 χρόνων, τα οποία μεγαλώνει μόνη της στην Καλλιθέα Κατερίνης, έχει έρθει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, και η οποία δεν έχει τίποτα άλλο στο όνομα της. 
Έχει... 

 
στις 6/12/21 δικαστήριο με την τράπεζα Alpha Bank, ενώ ο πλειστηριασμός της είναι στις 3/12/21. Δηλαδή μεθαύριο. Ζήτησε αναβολή και το δικαστήριο δεν την δέχτηκε. 
Δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο, αφού τους είπε ότι έχουν δικαστήριο για ρύθμιση του χρέους με την τράπεζα. Είναι σε μεγάλη απελπισία, ακόμα αύριο θα κάνει ένα δικαστήριο όπως είπε ο δικηγόρος της για μια προσωρινή διαταγή πληρωμής. Δηλαδή το σπίτι της δεν έχει μεγάλη αξία. Δηλαδή τις γιορτές θα είναι στους δρόμους με τα παιδιά της
Το δικαστήριο που κάνει είναι από την πλατφόρμα γέφυρα, εκεί η τράπεζα δεν της απάντησε και τους έβαλαν σε δικαστική οδό. Όταν μπαίνει στην πλατφόρμα το φωτάκι είναι πράσινο, όχι κόκκινο, άρα η κατοικία της προστατεύεται. Είχε δύο δικαστήρια, τα οποία είχαν αναβολή γιατί δεν εμφανίστηκε κανένας από την μεριά της τράπεζας τώρα θα είναι το τρίτο.
Με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας κανένας δεν ασχολείται ποια μόνο το COVID-19 υπάρχει;
Η γυναίκα βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία, δεν ξέρει τι να κάνει. Είναι μεγάλη αδικία αυτό που γίνεται. Αυτοί που έχουν δεν πληρώνουν και δεν τους κάνουν τίποτα, ενώ αυτή που έχει μόνο το σπίτι πρώτης κατοικίας θα της το πάρουν. 
Η μητέρα ζητάει βοήθεια προκειμένου να μην περάσει ο πλειστηριασμός και βρεθεί στο δρόμο μαζί με τα τρία της παιδιά.